Connect with us

Hiburan

“Yusry makin pandai berlakon, hehehe masa zaman KRU dia mcm malu2” – Netizen

Published

on

World Wide24.com 7c2c13216afae55847f5a6b621dc19bb Scaled

Pasangan suami isteri Yusry KRU dan juga Lisa Surihani memang telah lama tidak berlakon di dalam dunia seni namun mereka hanya bekerja di sebalik tabir. Malah Yusri membuat beberapa drama dan telemovie dengan bajet dan dan juga arahannya. Begitu juga dengan isterinya yang turut membantu bersama-sama menjayakan beberapa kerjanya namun tidak berlakon di dalam drama tersebut.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Melihat perkongsian mereka mempromosikan sesuatu produk ini tetapi mereka amat serasi di dalam lakonan malah membuatkan netizen merasa merindui lakonan mereka berdua dan mereka berbakat dalam lakonan.

World Wide24.com 7255ac214690a05009bd39093774f29b

Melihat Yusri berlakon pasti peminat akan teringat akan lakonan beliau yang terdahulu, beliau banyak filem-filem yang membuatkan nama beliau semakin menaik apatah lagi watak beliau yang kelakar. Dahulu beliau banyak berlakon dengan bekas isteri iaitu Erra Fazira.

Bila melihat Yusri berlakon bersama isterinya ini, seolah-olah memperingatkan kembali wataknya di dalam Cinta Kolestrol, ramai yang merindui filem-filem terdahulu. Apatah lagi ketika Yusri banyak berlakon.

World Wide24.com 36cde6528ec3b3ca33099d5d9c05e082

Lihat perkongsian Lisa Surihani ini banyak membantu peminat beliau berkongsikan tips dan cara agar suami tidak keluar rumah dan sentiasa berada di dalam rumah sahaja iaitu dengan menjaga makan minum suami dengan baik apatah lagi jika dengan produk Pak Mat Western ini.

Lisa Surihani dan Yusry KRU mempunyai tiga orang cahaya mata dan mereka sangat disenangi oleh peminat, apatah lagi semenjak Lisa Surihani menjaga pakaiannya dan istiqamah di dalam menutup 4urat dan ramai memuji Yusry KRU pandai menjaga isterinya.

World Wide24.com 1e78c60b75c89fea2a73d55fdbbfbdd3

Walaupun mereka tidak berlakon lagi tetapi mereka masih mengeluarkan beberapa drama dan filem tidak lama lagi. Malah mereka berjaya membina beberapa produser dan mereka adalah kerja di sebalik tabir sebagai Yusri pengarahnya.

Perkongsian ini membuatkan peminat-peminat lebih merindui lakonan Yusri apatah lagi jika sebelum ini Yusri agak malv-malv sebelum menjadi yang sekarang. Sekarang ramai yang menyatakan bahawa mereka semakin berbakat dan minat akan melihat lakonan mereka. Pelbagai komen netizen, antaranya yang teringat akan filem Cinta Kolestrol.

World Wide24.com D901c083558ebfcdaf1f33fb386b267c

Semoga mereka berjaya di dunia dan akhirat apatah lagi selalu memberikan inspirasi kepada masyarakat, melihat Lisa Surihani yang istiqamah menjaga 4urat, sudah pasti itu adalah kejayaan suami yang membimbing isteri ke jalan yang benar.

Sumber: ig lisasurihani

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!