Connect with us

Hiburan

“Hahaha jaari dia nak check gambar tu kemain ehh” – Mira Filzah

Published

on

Ana Nayla memang tidak seperti ibu dan ayahnya. Beliau sangat pem4lu dan terkadang sukar untuk ketawa. Anak sulung Ayda Jebat ini sekarang jelas kelihatan semakin artis, malah banyak juga tawaran produk ditawarkan kepada anak beliau agar menjadi duta produk.

Terlihat anaknya kini pandai  bergambar dan sudah memahami urusan kerja. Ana Nayla pun dah bergambar ala-ala model.

Senyuman nya amatlah sukar dilihat namun bila beliau senyum, sangatlah manis dan comel. Malah pandai bergambar dan boleh menjadi model ferkenal suatu masa nanti.

Ana Nayla sama sahaja seperti budak lain yang mahu bermain dan mudah ketawa jika dia merasa terhibur akan orang sekeliling. Sedang ibu dan ayahnya bekerja pun boleh sahaja dengan mudah untuk beliau ketawa meskipun sedang mengacahya. Sangat senang tertawa.

Sama mudah terhibur seperti maminya, pasti tidak sabar akan melihat anak kedua Ayda Jebat. Ana Nayla sehingga kini baru sahaja berusia setahun 11 bulan dan masih kecil namun rezeki ada adik taklama lagi.

Lihat seronoknya dia bergambar. Part yang dia nak tengok semula gambar tu yang seolah diajar, pandai pula meminta nak melihat semula gambar yang sudah diambil. Siapa lagi kalau bukan maminya yang ajar, ibarat mana tak tump4hnya kuah kalau tak ke nasi.

Ana Nayla berpewatakkan sangat ceria dan terhibur dengan mudah namun agak sukar untuk senyum meskipun keperibadian dia adalah yang seorang peramah mesra. Tak lama lagi dia bakal menjadi model terkenal suatu masa nanti.

Taklama lagi Ana Nayla bakal menjadi kakak dan sudah pasti akan lebih dewasa dan maang. Sekarang pun seolah sudah berumur 3 atau 4 tahun dek kerana kematangannya. Apatah lagi Ayda pandai menyoleknya.

Bukan sahaja peminat dan netizen malah rakan artis turut memberikan komen komen pada perkongsian ini. Malah ada yang memberikan komen menyatakan Ayda bakal menjadi pengurus kepada anaknya. Itulah antara komen mereka.

Ayda adalah seorang penyanyi namun kejayaannya tercipta selepas beliau berlakon dan rezekinya kepada dunia lakonan lebih menyerlah. Sehingga kini beliau masih berlakon.

Sumber: ig aydajebat

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!