Connect with us

Hiburan

“Bagus Erra dia jawab, suami Lisa Surihani” – Netizen

Published

on

World Wide24.com 7bf4c667740c843c00b3d817af472fd0

Program realiti The Masked Singer Malaysia kini setiap minggu menjadi tular apabila episode demi episode menyaksikan beberapa peserta program berkenaan telah tersingkir dan tekaan yang di berikan oleh para juri serta netizen tepat atau tidak dalam meneka selebriti di sebalik topeng.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Sehingga minggu ke lima seramai 5 orang selebriti telahpun membuka topeng dan antara peserta yang telah tersingkir adalah Dr Soo Winci, Amira Othman dan Irfan Haris, Rashidi Ishak dan terbaru adalah Dato Yusry.

Selain daripada meneka para peserta di dalam maskot, penonton juga terhibur dengan gelagat dan usikan para juri antara satu sama lain di dalam konsert mingguan program berkenaan.

World Wide24.com 88e42b5c62cb947fbbc7f83800b5808e

Ada sahaja para juri yang menjadi m4ngsa usikan juri yang lain dengan pelbagai isu. Sama ada isu berkenaan melibatkan isu peribadi ataupun kerjaya mereka.

Namun begitu gelagat para juri menjadikan rancangan tersebut di minati ramai dan sering di tunggu tunggu setiap minggu.

World Wide24.com Ad33ee9aed68fa16022e970e1901c3d3

Menerusi satu perkongsian video yang di muatnaik oleh seorang netizen di platform tiktok, pengguna nama anistaqwa itu berkongsi sedutan video yang memaparkan keadaan ketika giliran Erra Fazira memberikan tekaan beliau semasa konsert minggu ke lapan program The Masked Singer Malaysia.

Seperti yang kita sedia maklum, maskot yang tersingkir pada minggu ke lapa adalah maskot musang yang di pakai oleh Dato Yusry yang merupakan bekas suami kepada primadona terkenal tersebut.

@anistaqwa

Cantiknya lahai primadona Erra ni..Komen terakhir dari #errafazira untuk #Musang #themaskedsinger #yusry

♬ original sound – Anistaqwa – Anistaqwa

Walaupun pada minggu- minggu sebelum ini pelakon wanita tersebut kerap di usik oleh juri- juri yang lain berkenaan identiti maskot musang namun pelakon tersebut sangat professional ketika memberikan komen dan meneka individu yang memakai maskot tersebut.

Video yang di kongsikan sedikit sebanyak mendedahkan sikap professional Erra Fazira yang meneka individu di dalam maskot Musang sebagai suami kepada pelakon terkenal Datin Lisa Surihani dan memberikan petunjuk panggilan yang beliau dan Dato Yusry pernah gunakan sebelum ini iaitu abang dan adik.

World Wide24.com 0e4afccb20d8df59fe467968a58ff08e

Walaupun tekaan beliau pada awalnya menerima usikan daripada Dato Aznil yang tidak tahu panggilan ‘abang’ tersebut merujuk kepada siapa memandangkan Erra pernah di gossipkan dengan beberapa individu sebelum ini namun Erra tetap ‘sporting’ dan tenang melayani kerenah rakan- rakan juri yang sering mengusiknya.

Sikap professional Erra menerima pujian daripada para netizen yang sangat kagum dengan semangat kental dan adab sopan pelakon jelita tersebut yang sangat menghormati Datin Lisa Surihani sebagai isteri kepada Dato Yusri sekarang. Berikut di kongsikan komen- komen netizen berkenaan.

World Wide24.com D4128fce09aee23458096400cf8a3cfc

Sudah pasti ramai yang merindui maskot musang memandangkan maskot musang memberikan persembahan yang bertenaga saban minggu dan menjadi di antara peserta kegemaran ramai.

Sebelum ini Erra sudah mengecam individu yang berada di sebalik maskot musang adalah Dato Yusry. Ternyata tekaan Erra sangat tepat apabila identiti maskot musang di dedahkan.

Sumber : tiktok anistaqwa

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!