Connect with us

Hiburan

“Datang dengan nombor 2 sebab nombor 1 busy” – Redza Rosli

Published

on

World Wide24.com 35d7d5bce0dbe2838e36bfa72a738008

Melihat kapsyen Redza Rosli pada gambar bersama Riena Diana, membawa isteri keduanya kerana isteri pertama siibuk dan ia membuatkan tamai peminat tidak keruan dan mencari info yang terkini dan maklumat yang benar tepatnya.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Dengan kapsyen sedemikian ramai yang tidak keruan melihat kapsyen itu. Kehadiran mereka berdua adalah sebenarnya untuk mempromosi sebuah drama tidak lama lagi.

Ingatkan Redza Rosli telah berkahwin dan membawa memang benar isteri kedua-nya kerana melihat kapsyen Redza  Rosli, rupanya ia adalah untuk mempromosikan drama terbaharu mereka yang menggandingkan pelakon-pelakon yang hebat.

World Wide24.com F11a6ace9553c09b69f152b11e1a1a43

Jika disebut tentang isteri kedua atau poligami memang ia adalah sebuah tajuk yang agak sensiitif kepada masyarakat wanita meskipun sebagaimana ikhlas atau rela seseorang wanita yang dimadu akan tetapi orang lain lebih merasa saakit hatinya.

Drama yang pasti bakal menjadi fenomena apabila ia akan menjadi drama yang membuatkan ramai wanita akan menjadi tertunggu-tunggu apakah yang akan berlaku pada episod seterusnya. Sudah pasti ramai yang akan menjadi penonton setia.

World Wide24.com 6f957faf2152e5db7f941598fceecffb

Kapsyen yang ber4ni membuatkan ramai menyukai perkongsian tersebut malah perkongsian tersebut mendapat sejumlah komen yang menyatakan bahawa beliau seorang yang lucu juga bukan itu sahaja malah ramai juga yang menantikan drama tersebut di kaca tv.

Redza Rosli telah lama dalam dunia hiburan bahkan beliau selesa dengan sesiapa sahaja yang bekerja dengan baik dan mudah digandingkan bersama-sama.

Beliau juga telah mendapat pelbagai jenis watak samaada watak utama atau pembantu akan tetapi hasil lakonan memang terbaik dan mantap.

World Wide24.com 14d7674f7bfe3e356238f32430339c50

Perkongsian tersebut mendapat sehingga 11 ribu tanda sukaan dan ramai juga yang memberikan komen-komen kepada perkongsian tersebut.

Antara komen netizen adalah menyatakan bahawa mereka merasa lucu dan kelakar. Bahkan melihat juga komen rakan artis pun sama, merasa kapsyen tersebut kelakar.

Banyak komen yang netizen berikan. Selain netizen rakan artis turut memberikan komen-komen pada perkongsian tersebut. Antara komen-komen netizen terlihat diruangan komen yang disediakan, lihat banyak lagi komen mereka.

World Wide24.com E8fa80d3188176c698fe3e08abefc3c7

Keduanya memang memiliki gandingan dan keserasian yang mantap apatah lagi masing-masing masih solo dan bujang, mereka juga mempunyai bakat lakonan yang unik apatah lagi masing-masing mempunyai banyak pengalaman dan telah banyak berlakon dalam drama.

Sumber: ig redzarosli

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!