Connect with us

Hiburan

“Tuah muka bonda lah, lesung pipit pun comel” – Netizen

Published

on

World Wide24.com 77885fc5c5843ba58b68d9a268e3a669 Scaled

Melihat perkongsian ini, anak kepada Remy Ishak dan isteri, Ezzarl, mendapat banyak tanda sukaan dan ramai yang menyukai perkongsian ini dek kerana anak Remy, sangat iras dengan wajah ibundanya.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Apatah lagi lesung pipit yang sama sekali. Tuah Alam juga sebuah nama yang unik bahkan ramai menyatakan bahawa nama tersebut juga unik dan disukai.

Sebenarnya memang elok jika anak lelaki memiliki wajah yang sama iras dengan ibu apatah lagi jika anak sulung. Ini kerana ramai yang masih teringat akan pesan orang tua jika mengikut wajah ayah pasti anak menjadi panaas.

World Wide24.com 9fdf58bf72d6ca655e39abe8a8cec23b

Jika melihat tumbesaran anak orang terasa cepat sahaja anak orang membesar namun jika melihat anak sendiri, begitu sebaliknya. Terasa seperti Tuah Alam baru dilahirkan semalam. Kini sudah hampir 8 bulan usianya. Semakin hari semakin besar dengan sihat.

Remy Ishak memang masih aktif dalam dunia lakonan bahkan ia adalah sumber utama punca rezeki pendapatan. Jika terkadang ada masa yang berjauhan dengan Tuah, seolah Remy merasa suatu kehiilangan apatah lagi Tuah. Namun untuk kesenangan hidup perlu bekerja keras.

World Wide24.com Aa0d4a43e495b020e07a7fd0b091425a

Lihatlah perkongsian Remy bersama dengan anaknya Tuah. Ramai pula yang melihat gambar tersebut sebagai suatu mengundang kepada perempuan yang tidak baik. Namun perkongsian itu kerinduan ayah kepada anaknya. Fahami kapsyen yang diberikan.

Ezzarl pula bukanlah insan dalam dunia hiburan namun beliau aktif meniaga dan ramai yang memberikan sambutan yang baik, apatah lagi beliau juga mempunyai kerja sebagai duta produk. Memang saling bijak mencari rezeki apatah lagi buat Tuah.

World Wide24.com F8d44b29353bbff8faf4deb136dfead0

Perkongsian mendapat sehingga 26 ribu tanda sukaan, mendapat juga banyak komen, ramai yang menyatakan muka Tuah sangat seiras dengan ibunya. Malah ramai juga yang suka akan lesung pipit itu, yang juga ada pada ibunya.

Pelbagai komen yang diberikan memuji Tuah, ramai yang suka perkongsian mengenai Tuah. Lihatlah ramai yang memberikan komen pada perkongsian ini.

Komen mereka adalah baik-baik dan memuji Tuah. Siapa sahaja yang hiilang penat selepas melihat anak sendiri, memang ia benar seperti kata Remy.

World Wide24.com Cbf1be0e8a0ca70dded9df40655d28e9

Remy yang sehingga kini masih aktif dalam dunia lakonan dan sering jarang berada dirumah, sangat menghargai masa ketika bersama anaknya kerana beliau mahu melihat anaknya membesar dengan dengan sihat dan didepan mata.

Sumber: ig remyishak

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!