Connect with us

Hiburan

“Lelaki melayu terakhir maalu nak joget” – Netizen

Published

on

World Wide24.com C4dadf2df380cc8036c6d91df49cfb49 Scaled

Lelaki selalunya jarang yang m4lu, apatah lagi seorang selebriti yang terkenal, sudah pasti bukanlah seorang yang pem4lu jika bergelar artis. Namun kelihatan Redza Rosli seperti m4lu, dikelilingi wanita cantik yang menari dengan lagu raya Nabila Razali.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Sudah tentu setiap kali melihat Redza Rosli pasti semua akan teringat akan babak lakonannya yang sedang hangat dipertontonkan. Redza Rosli juga kelihatan m4lu untuk menari, dan hanya berdiri sahaja, tanpa menari, meskipun ada muzik.

Mvngkinkah beliau m4lu atau memang tidak tahu menari. Jikalau Redza m4lu menari atau beliau tidak tahu dan tidak layan aplikasi tiktok, beliau adalah merupakan lelaki melayu terakhir kerana pada zaman secanggih ini tidak ada yang tidak tahu tentang perkara semasa.

World Wide24.com Ae634346b94c4bb2acbc25472e5b9ad1

Apatah lagi jika yang tular dan trending, sudah pasti ia akan ketahui dan sudah pasti akan melayan bersama namun keras kejung sahaja bdan Redza dan juga tidak bergoyang sedikit pun mvngkin kerana beliau memang tidak reti menari.

Redza Rosli telah lama berkecimpung didalam dunia seni meskipun begitu beliau belum pernah memenangi beberapa anugerah yang kenamaan akan tetapi semangat dan sikapnya yang baik didalam kerjaya, membuatkan ramai produksi tetap kekal mengambil beliau sebagai watak utama.

World Wide24.com B832584f28d8668dd679a15ba72b757f

Lihatlah perkongsian ini, terlihat wajah Redza yang m4lu apatah lagi wanita yang cantik lebih menonjol didepannya malah dikelilingi pula wanita yang cantik, ramai yang suka lihat Redza m4lu sebegitu walhal ramai yang ger4m dek kerana teringat watak jhatnya itu didalam drama Wanita Syurga.

Mendapat saingan dan gandingan yang baik didalam lakonan drama, membuatkan beliau lebih menyerlah dan watak yang diberi lebih baik dalam penghayatannya.

Membuatkan penonton berang akan tetapi tetap suka akan setiap lakonannya meskipun watak yang sedikit jhat.

World Wide24.com Ac457542e5b89f7e6859a8c23f89b06d

Pelbagai juga pandangan dan pendapat yang melihat Redza sesuai dengan semua watak yang diberikan. Malah beliau juga mudah serasi dengan sesiapa sahaja gandingan yang diberikan tak kira sama ada pelakon wanita yang lama atau pun pelakon wanita yang baharu.

Pelbagai komen yang diberikan pada perkongsian ini dengan melihat watak drama yang ada pada diri Redza namun beliau dilihat tidak pndai menari pun sesuatu pada netizen. Seolah lelaki melayu terakhir yang sopan santun dan pem4lu. Lihatlah komen netizen semuanya.

World Wide24.com D5c3b76871313317f48e72323b66a43e
Sebenarnya Redza pernah dikatakan bercinta dengan Ayda Jebat namun selepas Ayda berkahwin, tidak ada lagi gadis yang digosipkan, akan tetapi melihat Redza dengan Riena Diana memang sepadan dan sesuai sekali, ramai mendoakan mereka berdua berjodoh.

Sumber: ig meloditv3

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!