Connect with us

Hiburan

“Wehh terkejut tgk perut akak nasib ternampak tgn tu” – Netizen

Published

on

Erinsakura 26c67df67b4d52d522fe200f3a43198a

Menjadi seorang ibu bukanlah satu tugas yang senang. Masih ramai lagi manusia yang menganggap tugas seorang ibu di rumah hanya menjaga anak sahaja tetapi hakikatnya adalah lebih dari itu dan hanya para ibu sahaja tahu perasaan dan penat yang mereka lalui. Menjadi ibu bukanlah satu perkerjaan tetapi satu kewajipan penting supaya anak-anak mendapat merasa kasih sayang ibu yang sebenar.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Seperti kita kenali isteri kepada pelakon tempatan Shukri Yahaya iaitu Tya Adnan sering dilihat seronok dan gembira menjaga dan mendidik anak-anaknya di ig.

Erinsakura Bbb5d5d86131d4e4a8d0cb33713a3b5e

Tya dilihat sebagai seorang ibu yang tabah menjaga anak-anaknya dirumah. Baru-baru ini, Tya Adnan berkongsi luahan rasanya menjadi seorang ibu dan caption’nya telah mendapat perhatian netizen.

Beliau berkata di dalam kapsyennya bahawa menjadi ibu sebenar adalah beremosi tetapi masih gembira, penat tetapi masih teruskan, risau tetapi masih berharap, takde kesabaran tetapi masih tetap bersabar, rasa nak putus asa tetapi tak mahu berhenti, rasa hebat tetapi masih bersangka tidak, rasa seronok walaupun dalam kelam kabut, hidup berubah-ubah setiap hari.

Erinsakura 79d9394d031dd8bf410d15da33a5d301

Kebanyakan netizen bersetuju dengan luahan Tya dan memanggil beliau dan ibu-ibu lain ‘Supermom’. Ada juga netizen yang ingatkan anak yang dikendong Tya Adnan itu adalah perutnya sebelum terlihat kelibat tangan anak keduanya itu.

Erinsakura 09a4f6b3d30a1cfa162861ee8ef1b03a

Menjadi ibu semestinya tidak senang. Jadi para suami diluar sana janganlah pandang rendah apa yang ibu-ibu buat apa dirumah.

Para isteri tidak meminta apa-apa sebagai balasan tp sekadar terima kasih dan bersyukur itu sudah bermadai buat kita para ibu.

Artikel ini disediakan oleh world-wide24/Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!