Connect with us

Hiburan

“Hang ni cacat ka? Tah apa apa doh” – Syifa Melvin

Published

on

Apabila punyai adik beradik, pasti ada salah seorang dari mereka mesti punyai sifat yang kelakar dan suka menghiburkan orang terutama dalam kalangan keluarga. Bukan itu sahaja, adik beradik yang seorang inilah yang kadang kala buat orang tua kita selalu ceria. Selalunya ahli keluarga yang begini sifatnya pasti ditunggu-tunggu kedatangannya oleh ahli keluarga lain. Jika dia tiada ibarat tiada keceriaan dan kemeriahan di saat berkumpul.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Siapa lagi tidak mengenali adik beradik Melvin yang sering dilihat sangat ceria apabila bersama. Namun, antara semua adik beradik yang sering terserlah adalah Syatilla Melvin. Pelakon tempatan itu adalah isteri dan ibu kepada 2 cahaya mata.

Semua kenali Syatilla dan keluarga kecilnya selalu ada sahaja perkara yang kelakar yang beliau kongsikan dalam laman ignya. Baru-baru ini beliau berkongsi sebuah video mempromosikan sejenis produk tuaman.

Video itu sangat kelakar membuat netizen juga bukan sahaja menarik akan produk tersebut tetapi terhibur melihat gelagat Syatilla.

Dilihat di dalam video tersebut, anaknya sulung Syatilla, Syeriv juga pandai mengikut berlakon seperti ibu bapanya. Video yang berdurasi seminit itu telah mendapat perhatian netizen dan mereka sungguh terhibur.

Bukan itu sahaja, adik kepada Syatilla iaitu Syifa Melvin dengan sahaja memerli secara gurau dengan kakaknya itu dengan menanyakan kakaknya itu c4cat ke membuat video begitu.

Ada juga yang memuji Syatilla sangat bagus dan rajin mempromosikan sesebuah produk dengan membuat video dan konten yang menarik untuk menarik orang untuk melihat produk apa yang beliau kongsikan.

Untuk perkembangan Syatilla yang terkini, beliau sedang aktif dalam mempromosikan produk kosmetik beliau dan adik beradik beliau bernama Kek4sih.

Artikel ini disediakan oleh world-wide24/ Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!