Connect with us

Hiburan

“Pusar 2, bijak cerdik nanti besar Abg Bilal ni” – Netizen

Published

on

Selalunya anak-anak ini akan mewarisi ayah dan ibu setiap yang ada pada mereka. Apatah lagi jika anak sulung, anak sulung lelaki juga sangat akan mewarisi apa yang ada dibad4n ibu ayahnya. Setiap kali begitu selalunya.

Semenjak dari lahir Bilal memang tidak sering menunjukkan mukanya, dan semenjak Lofa menunjukkan pun mukanya, masih dalam durasi yang sebentar sahaja. Mungkin masih ris4u akan peny4kit ain yang benar wujud.

Bukan itu sahaja malah jika sangat mencintai dan menyukai, pasti akan ada biisikan yang dilakukan oleh syait4n buat menyes4tkan umat nabi Muhammad. Itulah yang kita minta dijauhi.

Perkongsikan yang dilihat ini adalah melihat Bilal digendong oleh pakciknya namun melihat pusar yang ada pada kepalanya adalah dua dan ia jarang sangat ada pada budak. Selalunya mesti istimewa budaknya.

Berkait dengan namanya yang sudah semesti istimewa sudah tentu beliau seorang yang berjaya dunia akhirat. Sudah pasti akan datang kelak beliau akan menjadi insan berguna apatah lagi jika mempunyai kedua pusar itu.

Lihatlah perkongsian yang dikongsikan. Memang ramai mengakui bahawa mereka melihat video tersebut lebih sekali. Ini kerana mereka merasa tidak pu4s melihat kecomelan dan ketampanan Bilal.

@harisneelofa

Budak tecik kena kish 😘 sebelum abah pegi kerja!! Ps: Orang kata lagu ni Bilal punya 😂😂 #littlenunha #neelofaharis #nunha #muhammadbilal

♬ Isyfa’Lana – Aishwa Nahla Karnadi

Neelofa kini sedang berada dalam tempoh berpantang memandangkan beliau melahirkan bayi dengan jarak rapat namun itu tidak menghalang namun sebolehnya mengharap Neelofa berjaga agar kesihatan diri terjaga sama.

Sudah tentu ramai yang mahu melihat rupa paras wajah adiknya Bilal. Namun jika untuk media memang mereka berhasrat tidak ada yang tidak bertanggungjawab menyebarkannya. Itu adalah h4k kepada mereka sebagai ibubapa.

Pelbagai komen memuji Bilal dan ramai yang mengatakan jika pusar dua, memang beruntung malah membawa rezeki yang berlebihan.

Semoga tidak ada yang mengambil kesempatan amin. Banyak yang menegur tentang pusar tersebut. Lihat komen mereka.

Neelofa dan suami Pu Haris sentiasa siibuk dan aehingga kini masih sibuk bekerja. Semoga mereka akan teruskan cara mengendalikan anak apatahh lagi kedua-dua anak mereka amat jarang dikongsikan hal ke media.

Sumber: tiktok harisneelofa

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!