Connect with us

Hiburan

“Sarah dah bg hint bulan 8 kan cuma xde siapa perasaan”- Netizen

Published

on

Tarikh 9 Ogos 2023 merupakan tarikh yang menandakan bahawa genaplah dua tahun arw4h Siti Sarah meningg4lkan kita semua. Pada tarikh tersebut kebanyakkan para peminat beliau meratapi pem3rgian pelantun lagu Kesetiaan ini kerana tidak menyangka dalam tempoh yang begitu singkat setelah di sahkan di jangkiti v1rus cvd penyanyi itu menghembuskan nafasnya yang terakhir.

Apatah lagi kisah beliau yang terpaksa di tidurkan kerana paras oksigen yang rendah dan beliau pula ketika itu juga perlu berjuang untuk melahirkan anak bongsunya iaitu Ayyash Affan sangat menyentuh hati netizen.

Ramai yang menzahirkan rasa sedih dan sebak dengan ulang tahun pemergian arw4h dan netizen juga mengingati tarikh keramat 9 Ogos sebagai tarikh yang sangat menyedihkan buat mereka semua terutamanya para peminat arw4h Siti Sarah sendiri.

Selepas dua tahun, anak bongsu arw4h Siti Sarah iaitu Ayyash Affan juga kini semakin sihat dan membesar dengan baik bersama ahli keluarga terdekat.

Malahan Watie yang kini menggalas tugas sebagai ibu buat anak- anak arw4h juga turut di puji oleh para netizen kerana memiliki sikap penyayang dan mampu melayani anak- anak arw4h seperti anak beliau sendiri.

Sekurang kurangnya netizen dan juga para peminat arw4h Siti Sarah juga sejuk hati melihat anak anak arw4h kini gembira dan mendapat kasih sayang yang cukup daripada ahli keluarga terdekat dan juga daripada Watie dan Shuib.

Menerusi satu perkongsian daripada Suciuwais yang lebih mesra di sapa Mak Der merupakan ibu tiri kepada arw4h Siti Sarah, satu video kompilasi rakaman yang memaparkan gelagat arw4h Siti Sarah telah di kongsikan buat tatapan para peminat.

Tulis Mak Der di ruangan kapsyen, video tersebut merupakan antara rakaman perbincangan mereka sekeluarga untuk mengadakan pertandingan karaoke. Mak Der berkata mereka sekeluarga juga meluangkan masa bersama sama dan sangat gembira.

Namun begitu, Allah lebih menyayangi arw4h Siti Sarah dan anak bongsu beliau Ayyash Affan juga di lahirkan lebih awal daripada tarikh jangkaan yang sepatutnya j4tuh pada 30 september.

Menjengah keruangan komen, rata rata netizen berkongsi perasaan sebak dan juga keadaan mereka setelah menerima berita pem3rgian arw4h Siti Sarah yang turut menangis mengenangkan pengorbanan penyanyi berkenaan melahirkan anak bongsunya itu.

Lebih menarik perhatian apabila di dalam video yang di kongsikan Mak Der itu arw4h Siti Sarah sempat memberitahu bahawa bulan 8 ada ‘Ong’ seolah olah memberitahu petanda mengenai pem3rgian beliau pada bulan tersebut.

Netizen turut memuji figura arw4h Siti Sarah yang di sifatkan sebagai seorang isteri dan ibu yang baik buat suami dan anak anak beliau. Berikut di kongsikan komen komen netizen.

Ramai yang masih merindui gelagat dan gelak tawa 4rwah Siti Sarah. Bahkan pemergian 4rwah Siti Sarah secara mengejut di sebabkan di jangkiti v1rus cvd 2 tahun lalu cukup meningg4lkan kesan mendalam dalam diri para peminat.

Mudah mudahan semua kenangan yang arw4h telah tingg4lkan menjadi iktibar buat kita semua.

sumber : ig suciuwais

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!