Connect with us

Hiburan

“You pakai seluar ibu muat, keciknya ibu you dulu” – Watie

Published

on

World Wide24.com Da6b649c728cad2aff200216c637847a

Watie Hanifiah yang kini merupakan isteri kepada usahawan dan pelawak Shuib Sepahtu sering menjadi perhatian netizen sejak wanita berkenaan di gosipkan dan mendirikan rumah tangga dengan usahawan dan pelawak berkenaan.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Walaupun pada awalnya niat Watie yang menerima Shuib sebagai suami sering di pertikaikan oleh para netizen namun kini semuanya telah berubah.

Setelah mengenai keperibadian Watie yang di pertontonkan di media sosial serta melihat sendiri kemesraan hubungan Watie bersama anak- anak Shuib, netizen mula terbuka hati menerima Watie sebagai seorang ibu tiri yang sangat ikhlas menjaga anak- anak arwh Siti Sarah.

World Wide24.com 4544c1b95da3c574cf4bfeb45707ca4e

Watie Hanifiah juga tidak tersinggung atau terasa hati apabila suaminya itu masih merindui arwh isterinya, Siti Sarah Raissuddin. Watie berkata, dia tidak mempunyai sebab untuk cemburu dengan orang yang sudah tiada.

Mengambil contoh sebelum ini ketika keluarga Shuib berjumpa dengan adik Miza yang seakan-akan wajah arwh Siti Sarah, baru-baru ini. Watie juga turut hadir menemui adik Miza bersama suaminya Shuib.

World Wide24.com Baa46d8d2f50abc2bd0feb9daa6ac523

Malah Watie turut dilihat hadir menziarahi pusara arwh Siti Sarah bersama anak- anak dan suaminya untuk mendoakan arwh Siti Sarah.

Watie berkata apa sahaja yang dapat menggembirakan Shuib dan dapat mengubati hatinya, dirinya akan sentiasa menyokong jika itu yang terbaik.

@watiehanifiahh_

Talita pakai seluar Ibu 🥺#shuibwatie #shuibsepahtu #watiehanifiah #sitisarahraisuddin

♬ suara asli – Mixvibes🍡 – Mixvibes🍡

Menerusi satu perkongsian di tiktok, satu video terbaru di kongsikan di salah satu platform tiktok yang di wujudkan oleh peminat Watie. Video berkenaan memaparkan gelagat Watie dan Talita di rumah.

Sewaktu video berkenaan di ambil, Watie merakamkan Talita yang menyarung seluar arwh ibunya, penyanyi Siti Sarah Raisuddin. Melihatkan Talita yang sudah boleh menyarung seluar arwh ibunya Watie juga teruja dan bertanyakan kepada Talita mengenai seluar tersebut.

World Wide24.com 87aa6d5c6069dacb4b4478d936a47cdd

Watie kemudiannya memanggil Talita untuk melihat dengan jelas seluar yang di sarung oleh Talita itu. Watie berkata arwh Siti Sarah sangat kecil memandangkan seluar tersebut juga kecil dan muat untuk di sarung oleh Talita.

Menjengah ke ruangan komen, netizen memuji sikap Watie yang berlapang dada dalam melayani kerenah anak- anak arwh Siti Sarah dan Shuib.

Netizen juga menyukai cara Watie yang langsung tidak mempunyai perasaan c3mburu dengan arwh Siti Sarah dan melayani anak- anak arwh dengan begitu baik sekali.

World Wide24.com D05fc330a7a06cf5f7ef613e8e67fb1c

Semakin meningkat dewasa, Talita juga sudah muat untuk menyarung kembali baju- baju lama peningg4lan arwh ibunya itu. Mujur lah arwh mempunyai seorang anak perempuan, sekurang- kurangnya Talita dapat mengubati kerinduan dengan memakai kembali baju- baju lama arwh ibunya itu.

Sumber: tiktok watiehanifiahh_

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!