Connect with us

Hiburan

“Alololo dah cukup sweet bg I, rasa nak nangis lookin at the video” – Nora Danish

Published

on

World Wide24.com Bd553176dcda0b0d1242ce9b864f3472

Apa sahaja yang kita perlu selain daripada pasangan yang menjadikan hidup kita sebagai insan yang sempurna, begitulah juga dengan melihat perkongsian Ain Edruce jelas sudah apabila beliau menyiarkan rakaman Amirul dan Soraya, memang terlihat adalah Amirul sebagai suami dan ayah yang bertanggungjawap malah sangat menjadi idaman. Jarang dilihat seorang ayah bermain riang bersama anaknya.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Seronok melihat Amirul melayan kerenah Soraya dan melihat banyak masa bersama anaknya itu, bahkan senang hati Ain semasa bekerja kerana melihat suaminya dengan baik menjaga anak mereka.

World Wide24.com 5a146140964f9cee011ec9a063f25ea1

Ain seorang yang sangat siibuk bekerja bahkan mereka sering kali mempunyai pengasuh yang menjaga anak mereka dan apabila mereka mempunyai masa masing-masing akan menjaga anak mereka sendiri. Dengan puas hati menjaga anak sendiri lebih baik.

Meskipun mereka masing-masing siibuk bekerja namun mereka sering berkomunikasi dengan baik bahkan mereka sentiasa mencari masa yang terbaik untuk anak mereka Soraya. Bukan sahaja itu malah mereka juga mempunyai perancangan yang baik untuk anak mereka.

World Wide24.com 673ae508b350c0ffbdaa7afdc43ac545

Lihat daripada perkongsian Ain memang ramai memuji dan mendoakan yang baik dan itu juga ramai yang mengatakan bahawa Ain juga seorang yang beruntung kerana mendapat suami seperti Amirul.

Walaupun Ain seorang yang kuat bekerja namun mereka sebenarnya sentiasa ada masa berdua dan bersama keluarga kerana mereka sering mencari masa bersama dengan cara bercuti bersama keluarga.

Memang mereka ada perancangan yang baik dalam mengatur keluarga. Sebab itu Ain dan Amirul memang sepadan sekali.

World Wide24.com E728b3744d83b99b5b6d0be33677a083

Pasangan ini mendapat tanda sukaan kepada perkongsian ini dengan banyak tanda sukaan, bukan saja itu malah mendapat komen daripada netizen dan rakan artis juga. Semua mendoakan yang baik-baik saja.

Pelbagai komen daripada netizen malah rakan artis seperti Nora Danish pun turut memberikan komen. Mereka semua mengatakan hal yang baik tentang Amirul dan Ain sangat beruntung memilikinya. Lihat antara komen mereka.

World Wide24.com 2c0c77578a84ec091d5bc5cdaee1b022

Sebenarnya nasib sebenarnya apabila mendapat pasangan yang baik atau sebaliknya. Rezeki jodoh memang ditentukan oleh Tuhan. Ain juga pasti gembira dan bangga memiliki Amirul yang mempunyai sikap kasih sayang.

Sumber: ig ainedruce

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!