Connect with us

Hiburan

“Lama jugak memikirkan nama our little prince ni” – Ayda Jebat

Published

on

World Wide24.com 3d44b400365b6596f2abbe4f2e061e57

Kehadiran insan baharu memberikan lagi senyuman buat keluarga Ayda Jebat dan juga Nabil Mahir, melihat perkongsian Ayda Jebat telah melahirkan anak lelaki, mereka kehadiran anak kedua ini memberikan lebih senyuman dan kebahagiaan kepada ahli keluarga ini, bukan itu sahaja seronok Ana Nayla mendapat adik dan kini telah bergelar seorang kakak. Tahniah diucapkan kepada kedua pasangan ini.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Sudah pasti selepas melahirkan dan mendapat cahaya mata, perkara yang difikirkan adalah untuk memberikan sebuah nama yang indah dan mempunyai makna yang baik. Begitu juga dengan pasangan ini.

World Wide24.com 0be628e0e145ead64e4612a1daa01702

Selepas beberapa hari perkongsian Ayda ini berkongsikan untuk memberitahu bahawa anak kedua mereka sudah pun mempunyai satu nama yang unik dan menarik. Berkongsikan nama anak mereka dan ramai yang menyukai nama tersebut.

Ayda juga berkongsikan bahawa suaminya sering membantu dan tidak pernah beliau merasa bersendirian tatkala sedang.menguruskan hal anak-anak. Jadi kerana itu pentingnya untuk memilih suami yang sebegitu memahami.

World Wide24.com C8dcbb4c34c4029426f78dea75e9dcc8

Aali Mateen, sebuah nama yang sangat sedap unik dan menarik bahkan ramai yang memuji kerana mereka bijak memilih suatu nama yang unik dan berbeza daripada yang lain. Macam iras siapa ye wajah anak kedua Ayda ni.

Nabil dan Ayda sangat menghargai masa bersama pasangan bahkan mereka saling menyanyangi satu sama lain dan juga mereka saling melengkapi satu sama lain. Seronok melihat pasangan ini sekarang lebih merasa lengkap dek kerana sudah mendapat sepasang cahaya mata.

World Wide24.com 23a6dbafe6dcf6aef2c29df2cde35d8f

Yang pertama Ana Nayla nama diberi dan kedua adalah Aali Mateen, sungguh unik dan ringkas nama anak-anak mereka malah ramai juga yang memberikan kepada nama anak peminat mereka sama kerana meminati anak dan Ayda sendiri. Sunber inspirasi.

Pelbagai komen yang ramai mengucapkan ucapan tahniah, selain itu ramai juga yang mengucapkan selamat berpantang. Malah ada juga yang turut menceritakan bahawa mereka juga turut mempunyai nama yang sama seperti anak Ayda.

World Wide24.com B70b744411acc3e9e2b5cbab06a0e1e4

Tahniah kepada pasangan ini, Ayda Jebat dan Nabil dan juga kepada Ayda selamat berpantang. Memang seronok melihat kehadiran cahaya mata kedua apatah lagi sepasang. Sangat lengkap dirasainya. Teringat pula Ayda kata dah tak mahu baby dah lepas ni.

Sumber: ig aydajebat

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!