Connect with us

Hiburan

“Amboi seronok Khawla ibu masuk AJL38” – Netizen

Published

on

World Wide24.com D4103f9a3582a9e7775cf2a3d252fbb1

Semua mengenali Ernie Zakri, dan Syamel, dan mereka mempunyai seorang cahaya mata yang bernama Khawla, yang mereka turut membawa ketika majlis pengumuman nama calon peserta muzik-muzik.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Melihat wajah anak Ernie sudah jelas lagi terbukti memang ada iras wajah Ernie meskipun ramai juga yang kata sama seperti wajah Syamel. Namun begitu sebenarnya anak mempunyai kedua wajah ibu ayah.

Seronok melihat Khawla yang sangat senang didekati bahkan ramai yang toling menjagakan Khawla bersama tatkala Ernie berada dipentas. Khawla juga seorang anak yang baik dan mudah dijaga.

World Wide24.com C6ed5eb3cbd76f595df436fbfae1551e

Pasangan ini sentiasa mendapat sokongan daripada peminat yang luar jangkaan bahkan mereka tidak mempunyai haters. Malah mereka sentiasa menjadikan peminat sebagai sebuah tempat untuk menjadikan inspirasi mereka bersama.

Masa mereka untuk peminat dan fans club juga ada, mereka sentiasa mendengar luahan hati peminat-peminat mereka meskipun terkadang tidak semua dapat dipuaskan hati mereka. Suka melihat pasangan ini sentiasa humble dan tersenyum ceria.

World Wide24.com 7041e3877583c941843793ae83d09e19

Lihat Khawla yang menari keseronokan seolah memahami kegembiraan yang ada pada ibubapanya. Bahkan ramai yang tertarik dan menjadikan ia sebagai tumpuan dan perhatian apatah lagi menari comel begitu. Sama macam ibunya.

Jika dilihat dari dekat memang seiras wajah Syamel akan tetapi jika melihat Khawla daripada jauh pula memang jelas kelihatan wajahnya sangat seiras dengan wajahnya ibu.

Sebenarnya wajah ini bukan patut menjadi soalan, kerana ia adalah sewajarnya mengikut wajah kedua ibubapa.

World Wide24.com B0c8fc2cfd3ce17fec2da75773dfd65a

Ramai lebih setuju bahawasanya Khawla memang mempunyai oras sama seperti wajah ibunya Ernie bahkan lebih ramai yang bersetuju dengan kenyataan itu berbanding dengan mengatakan bahawa Khawla berwajah seiras Syamel ayahnya.

Pelbagai komen yang melihat dan terhibur dengan kerenah Khawla, apatah lagi melihat senyuman dan kelincahan Khawla, memang sangat sama dengan ibunya Ernie. Lihat antara komen netizen semua.

World Wide24.com Edf815ac898f43eb6c674a9ca0c179cf

Bukan sahaja menyokomg suami isteri ini, bahkan peminat dan netizen turut berkongsikan bahawa mereka sentiasa menyokong Khawla juga.

Apatah lagi wajahnya yang sama seperti ibunya memang betul c0py p4ste sungguh.

Sumber: ig tv3malaysia

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!