Connect with us

Hiburan

“Yang last tu okey, kalau berhabuk boleh jadi feather duster” – Netizen

Published

on

Artis sememangnya sangat mementingkan penampilan. Apa tidaknya, kerja mereka yang hari-hari keluar di kaca televisyen semestinya menjadi faktor utama mengapa para artis amat menitikberatkan soal penampilan. Kalau artis selekeh ataupun tidak menarik, tak pasal-pasal menjadi buah mulut netizen pula. Maklumlah kalau sudah menjadi artis, apa-apa sahaja perkembangan mengenai diri pasti ingin diketahui oleh semua peminat.

Dari rambut hinggalah ke kuku kaki, semua akan dinilai oleh siapa lagi kalau bukan netizen. Makin-makin lagi dari pihak media yang sememangnya bertujuan mahu menyebarkan gosip terkini mengenai artis, sudah tentu sedikit perubahan yang berlaku pada para artis akan menjadi tajuk utama dalam artikel.

Terbaru, pelakon jelita Nad Zainal telah mengongsikan satu posting mengenai warna rambut yang sesuai untuk dirinya di laman Instagram miliknya. Kata Nad, dia sedang dilanda kebingungan kerana ingin menukar gaya serta warna rambutnya.

Posting Nad ini sebenarnya mempunyai tujuan lain iaitu ingin mempromosikan shampoo yang digunakannya iaitu chezprofessional. Nad tidak memiliki sebarang keraguan pun untuk mewarnakan rambut dengan warna yang lain kerana yakin dengan keupayaan shampoo chezprofessional dalam memberi perlindungan optimum buat rambutnya.

Walaubagaimanapun, posting Nad ini tetap menjadi perhatian buat pengguna Instagram, termasuk rakan artisnya yang lain seperti Sweet Qismina dan Janna Nick.

“Tolong pilih, pening dah watak next ni nak buat rambut apa. Almaklum rambut sihat guna chezprofessional. Tu gigih nak bertukar macam chameleon,” ujar Nad seraya tertawa.

Warna rambut yang menjadi pilihan Nad itu mempunyai lima jenis, yang mana masing-masing mempunyai tone warna yang amat menarik. Terselit juga rambut ‘rainbow’, biru, coklat dan perang yang berjaya mencuri perhatian Nad.

Posting Nad ini mendapat sebanyak 7,194 sukaan serta 250 komen semenjak dari 12 jam yang lalu ianya dimuatnaik. Rata-rata followers Nad termasuk Janna Nick dan Fatin Afeefa memberikan pendapat masing-masing mengenai warna rambut yang sesuai buat Nad.

Namun, ada juga sesetengah netizen yang memberi komen berbaur sinis dan mengeejek kepada warna rambut ‘rainbow’ pilihan Nad ini. Ada juga yang sempat berseloroh dengan mengatakan bahawa dia mahu memilih hati Nad.

Jadi, yang mana satu pada pandangan anda yang sesuai dengan Nad? Coklat ke biru ke pelangi? Atau Nad lebih kelihatan cantik dengan warna rambut asal? Jangan lupa kongsikan pendapat anda dalam ruangan komen.

Sumber: Instagram Nad Zainal

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Facebook

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!