Connect with us

Hiburan

“Yang last sekali tu terjah katil, serram” – Netizen

Published

on

Pelbagai kreativiti artis artis selebriti membuat pelbagai iklan untuk mempromosikan produk-produk mereka sebagai lakonan yang tersendiri dan mempunyai idea yang bernas untuk membuat iklan yang berbakat tetapi melihat perkongsian cipta melakonkan semula watak filem madu tiga arahan Allahyarham Tan Sri P Ramlee menggamit kenangan tapi kita tak berani nak pegang wanita asli yang sebenar

Che Ta pun sekarang sudah menjadi usahawan inai, semenjak menjadi usahawan pun beliau masih kekal dalam dunia lakonan. Zain sahaja sudah tidak lagi. Mungkin kerana fokus kepada perniagaannya.

Siapa sahaja yang tidak tahu akan filem-filem jalan cerita yang hebat, lakonan P. Ramlee, apabila dilakonkan oleh Che Ta memang menjadi lawak apatah lagi pelakon pembantunya memang terbaik. Pandai membuatkan lakonan dan mimik muka.

Pandai Che Ta membuatkan peminat setia menonton.malah ramai yang menyukai perkongsian tersebut kerana merindui lakonan Zain Saidin. Memang agak lama Zain tidak berlakon semenjak beliau sudah berkahwin.

Lihatlah perkongsian ini diakhir video, terlihat yang terjah katil tu agak ser4m. Baring sekatil pula lagi. Kalau macam tu memang sudah pasti Che Ta tak benarkan perempuan tulen yang berlakon bersama. Haha.

Che Ta semenjak sudah kurang berlakon beliau mengambil kepvtusan untuk meniaga. Kebanyakkan produk perniagaannya adalah inai dan tudung. Terkini beliau juga mengambil upah review produk.

Zain dan Che Ta dah berkahwin lebih 10 tahun dan kini mereka masih bersama dan semoga terus kekal hingga ke jannah. Melihat mereka pasti ramai peminat mahupun tips rumahtangga, kerana bahagia mereka berdua.

Pelbagai komen netizen, malah ramai yang kata Che Ta takkan nak guna perempuan tulen sebab ada pula babak atas katil. Part last tu ser4m kena terk4m. Haha. Banyak lagi komen netizen.

Che Ta adalah usahawan yang berjaya sebelum pun beliau menjadi ahli perniagaan, beliau sudah pun bergelar jutawan. Mana kan tidaknya setakat kereta bernilai 3 juta boleh dihadiahkan kepada anak lelakinya.

Sumber: ig rozitachewan

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!