Connect with us

Hiburan

“Terkejut bapak dia, aku tak pernah ajaq lagu ni haha” – Netizen

Published

on

World Wide24.com 95f462241f70168bb0293c511903ec84 Scaled

Setiap anak ada perangai masing-masing, apatah lagi jika anak itu sering melihat watak ibu dan ayah. Mereka anak-anak pasti akan mencontohi setiap perangai mereka kerana mereka adalah cermin buat anak-anak kita sendiri, apatah lagi anak yang bijak mereka akan ikut apa sahaja yang dilakukan oleh ibu bapa. Lawak jugak anak Alif dan Bella ni.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Melihat perkongsian ini pasti tergelak dan merasa terhibur. Lihatlah anak Alif Aziz dan juga Bella Astillah ini, anak sulung mereka seorang anak lelaki yang sangat pintar apabila pandai berlakon di depan kamera.

World Wide24.com 90b28f537a01c7e00ef7f81dcd8e4f1e

Bukan itu sahaja malah Aliff Aziz sekalipun terkejvt melihat gelagat anaknya yang pandai berhibur dan juga menghiburkan. Bella Astillah bukan sahaja seorang pelakon yang hebat tetapi beliau juga adalah seorang penyanyi, tidak disangka bakatnya sama seperti bakal suaminya dan mereka sama-sama mempunyai bakat menyanyi dalam bidang yang sama.

Mungkin sepatutnya mereka berduet bersama barulah mendapat perhatian netizen, anak sulungnya memang pandai buat l4gak seperti pelakon yang hebat sehingga terkejvtlah bapaknya.

Bapaknya merasakan bahawa anaknya sedang berbuat apa malah bapanya merasakan anaknya sudah mem4rahi dirinya namun sebaliknya.

World Wide24.com E14ef9fbedafa44b03f5ef3a7961c4ea

Lihatlah perkongsian yang dikongsikan oleh Bella Astillah ini, beliau berkongsikan tentang anaknya yang comel dan kacak ini. Malah bukan sahaja itu turut menjadi seorang anaknya pintar, rakaman tersebut membuatkan ramainya ketawa kerana ia menghiburkan.

@bellaastillah3

#fyp #fypシ #foryoupage #bellaastillah #aliffaziz

♬ original sound – bellaastillah3 – bellaastillah3

Malah dia asyik bercakap seolah budak besar , sebelum ini lirik tu pernah dicakap oleh Bella. Alif Aziz juga turut merasa kelakar.

Aliff Aziz dan juga Bella Astilah begitu banyak mempunyai dugaan dan cabaran di dalam perkahwinannya. Bukan itu sahaja malah mereka juga pernah diuji dengan kisah percer4ian namun mereka rujuk semula kerana jodoh yang panjang.

World Wide24.com 16ebcfe65df96b05d78d1f3ab0c009bd

Pasangan ini mempunyai dua orang cahaya mata iaitu seorang anak lelaki dan seorang lagi anak perempuan. Alhamdulillah, bukan semua orang mempunyai sepasang cahaya mata dan Aliff Aziz dan isterinya mempunyai sepasang cahaya mata anak-anaknya sangat comel belaka.

Lihatlah pelbagai komen-komen yang diberikan oleh netizen malah salah satunya turut menyatakan bahawa anak sulung mereka sangat comel dan cerdik Mesti dah besar nanti jadi dokt0r. Lihat komen-komen mereka.

World Wide24.com 306e57a64bfe2d667f2537611c29e387

Sebenarnya anak-anak adalah penguat dan penyeri dalam kehidupan kita sebagai ibubapa. Malah mereka adalah pelengkap buat ahli keluarga kita. Semuanya adalah takdir Allah dalam yang terjadi.

Sumber: tiktok bellaastillah

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!