Connect with us

Hiburan

“Comel doh Afwa, aku rasa ni first time dengar suara dia” – Netizen

Published

on

World Wide24.com Cb00bf761729bf316ffc76e9618968b0 Scaled

Jika penyanyi nombor satu Malaysia ini sudah sering dikenali dan diketahui bahawa suaranya sangatlah merdu, lunak dan sedap didengari. Bukan sahaja menyanyi, bercakap dia juga marhaban pun turut merdu didengari tetapi ramai yang tidak pernah mendengar suara anak kedua kepada beliau iaitu Afwa dan juga ini merupakan umpama kali pertama dengar suara beliau.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Walaupun Datuk Siti Nurhaliza atau lebih mesra dikenali dan dipanggil dengan gelaran Tokti seorang penyanyi yang terkenal di Malaysia tetapi beliau tidak suka menayang-nayangkan anak-anaknya. Menjaga keselesaan anaknya juga.

World Wide24.com F8dbb80fac4ea504617786ae8cece193

Jika adapun sedikit sebanyak video dan gambar yang diperlihatkan, ianya adalah sedikit dan tidak terlalu lama pun gelagat Afwa mengusik dan mengg4nggu Tokti.

Anak Tokti sangat lucu dan ramai yang menyatakan sangat comel perangai dan kelakuannya ada lagi dia adalah anak bongsu kepada pasangan tokti dan suaminya.

Sikap Tokti melayan kerenah anak-anaknya Afwa, memberikan kesan dan juga memberi perhatian kepada netizen kerana Tokti sendiri sangat lembut orangnya, malah pertuturannya juga sangat merdu dan juga lembut sikapnya tak pernah lagi nampak Tokti berperasaan m4rah.

World Wide24.com 9aed31186655bafc10507a177758f85d

Dulu Afwa ini seorang yang pem4lu tapi kini semakin besar semakin kacak, malah ini semakin lagi  comel, perasaan m4lu pun semakin berkurang kerana sentiasa berhadapan dengan kamera. Lihatlah video yang dikongsikan ini. Mungkin inilah cara untuk berlatih vokal buat apa.

@sitism_era

Sumpah comel!😂 #sitinurhaliza #live #afwa #siti #sitism #beuty #fypkids #fyp #fypシ

♬ Funny Song – Cavendish Music

Tokti tidak perlu berlatih vokal pun kerana suaranya tetap mantap kalau tidak takkanlah beliau bergelar penyanyi nombor satu Malaysia. Bagilah lagu apa pun beliau boleh menyanyikannya dengan baik sekali. Siti Nurhaliza dikenali hampir beberapa negara luar.

World Wide24.com 73ad4455011aebd687d2eeb0e1d7a689

Bila melihat video begini akan teringat keakraban anak dan ibu adalah suatu t4li perikatan yang sangat kuat apatah lagi anak menyayangi ibu dengan baik dan penuh dengan kasih sayang seperti yang dipupuk sewaktu kecil lagi.

Pelbagai komen-komen yang diberikan antaranya, ada juga yang melihat kecomelan Afwa dengan cara mengg4nggu Tokti malah Tokti juga tidak kisah akan ia ia ikutkan sahaja apa kehendak anaknya itu.

Pelbagai lagi komen-komen yang ada komen yang lain ialah mengatakan kepada yang tidak pernah mendengar suara Afwa sejak dulu lagi. Lihatlah antara komen-komen mereka.

World Wide24.com C44cf0e3ce934411ca31fdcdb0055311

Beliau antara biduan wanita yang menjadi ternama di seluruh Malaysia dan sehingga kini meskipun beliau telah mencapai hampir umur 50-an tetapi masih cantik dan kekal lawa malam peminat-peminatnya kekal bertambah.

Sumber: tiktok sitismera

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!