Connect with us

Hiburan

“Dia request semua lagu Ziana Zain tapi part high note semua t0lak kat aku” – Sheila Rusly

Published

on

World Wide24.com 83ad2190ea5e6e9c99725ea83672e0b3 Scaled

Persahabatan yang baik adalah apabila berjumpa mereka sangat akrab dan sentiasa kesefahaman yang baik. Malah sehingga ke hari ini mereka berkawan baik. Sheila Rusly, Sharifah Shahora dan juga Maria Tunku Sabri.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Mereka memang berkawan baik, sentiasa mengambil masa dan ruang untuk bersama-sama, menghabiskan masa, apatah lagi pada hari lahir ulang tahun Maria Tunku Sabri ialah pada hari itu.

Mereka ada masa untuk bersama-sama menghabiskan masa dan membuat aktiviti yang sama mereka sukai malah ketika berkaraoke pun mereka sama-sama bersama menyanyi. Seronok pula mendengar walaupun bersuara sumbang.

World Wide24.com Cd0e03fe567900727c4c2b4710ce961f

Tidak perlu bersuara sedap untuk menyanyi untuk menghabiskan masa bersama sebentar, apatah lagi mereka berkawan baik, mereka juga rupanya sporting, bersama-sama memilih lagu Ziana Zain untuk menyanyi bersama.

Mereka menggunakan lagu Ziana Zain, namun setiap kali pada nyanyiannya tinggi nadanya mereka memberikan lagu tersebut kepada Sheila Rusly, melihat persahabatan mereka memang baik dijadikan contoh kepada sahabat-sahabat di luar sana agar mencontohi persahabatan mereka yang Kekal sehingga kini.

World Wide24.com 4f7698b71434a71555bb0c5734ac538b

Lihatlah keakraban mereka bersama. Seronok dan merasa terhibur dengan gelagat mereka bertiga. Memang ngam mereka bertiga menjadi sahabat baik. Melihat video ini pasti akan ketawa berdekah-dekah apatah lagi mereka sangat sporting sahaja.

Selamat ulang tahun hari lahir diucapkan kepada Maria Tunku Sabri. Walaupun usia semakin bertambah tetapi mereka tetap kekal awet muda. Apakah agaknya rahsia mereka, bukan itu sahaja malah mereka sentiasa berbahagia dengan hidup mereka sekarang.

World Wide24.com D1f9a92f1a280ef39ebed65b03ebeed6

Melihat mereka seronok dan gembira apabila menghabiskan masa bersama, ramai yang tahu bahawa mereka adalah sangat berkawan baik malah mereka rapat bahkan seperti ahli keluarga tersendiri.

Sheila Rusly dan juga Sharifah Shahora adalah pelakon malah mereka juga adalah produser, sehingga mempunyai produksi sendiri, manakala Maria Tunku Sabri lebih kepada pengacaraan dan kini sudah hampir lama tidak terb4bit dalam dunia seni.

Namun masih berkawan baik dengan Sheila Rusly dan juga Sharifah Shahora. Pelbagai komen netizen dan rakan artis.

World Wide24.com 55d542bf18cb6f3a8a7b956e335aed1e

Selamat ulangtahun kelahiran pada Maria Tunku Sabri, seronok melihat keakraban dan beruntung lah mereka mempunyai persahabatan yang baik sebegini. Inyaallah hingga ke jannah.

Sumber: ig sheilaruslyjspicture

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!