Connect with us

Hiburan

“Yang lain tak kisah sgt, abg zamarul tu aku ghisau”- Netizen

Published

on

Zamarul Hisham seorang pelakon veteren yang sememangnya ramai kenal dan tahu bakatnya. Zamarul Hisham nampak masih aktif berlakon walaupun sudah meningkat usia, makin berbiisa dan hebat di setiap watak yang di berikan. Zamarul Hisham juga boleh di katakan antara pelakon kegemaran pengarah kerana bakat dan pengalaman nya. Peminat Zamarul Hisham pun masih ramai tau walaupun dia sudah veteren.

Jika dulu drama drama Zamarul Hisham yg sering menghiasi televisyen. Sekarang pun masih memengang watak hero

Drama slot samarinda lakonan Zamarul bersama Bella sebelum ini tular di laman sosial dek kerana lakonan hebat Zamarul sebagai suami tua yang penghakiis beristerikan wanita muda.

Watak yang di berikan di galas dengan baik dan setiap apa yang di lakonkan Zamarul Hisham pasti nampak real. Bella pun daripada kayu terus nampak tak kekok berlakon dengan Zamarul Hisham mungkin banyak di bantu oleh Zamarul dari aspek menghidupkan sesuatu watak.

Ramai juga yang memuji lakonan mereka, Zamarul Hisham sememangnya profesional di dalam tugasnya dan tidak pernah di gosipkan dengan kontroversi yang tidak elok.

Zamarul yang kita kenal naik bukan sebab g0sip dan kontr0versi seperti artis artis baru sekarang baru nak up macam macam cerita kan. Zamarul Hisham naik di sebabkan bakatnya.

Zamarul Hisham masih di pangil untuk menjadi model untuk brand terkenal iaitu ariani. Ariani lancarkan juga keluaran untuk men sempena raya ini. Jadi ramai juga artis lain yang muda muda menjadi model. Menerusi perkongsian tersebut mereka sempat berhindustan sambil promote baju

Hebat gaya mereka menari tu nampak on point je dengan muzik dan lagu. Tetapi yang menarik perhatian semua adalah tarian daripada Zamarul fuh otai masih berbiisa kan.

Ramai yang menyangka Zamarul tak pandai menari ada yang meluahkan risau apabila Zamarul di minta untuk berhindustan.Selepas tengok video memang terserlah gaya otai tu tapi cute. Otai tak boleh geleek keterlaluan kan sopan je menari tu tapi sangat pandai dan hebat menari tak lah kaku sangat kan.

Ramai yang suka sampaikan ulang ulang banyak kali semata mata nak tengok Zamarul menari. Fuh dah macam hero hindustan je tengok. Semoga Zamarul hisham maintain muda aktif berlakon dan terus terus berkarya di dalam dunia seni. Ramai yang sukakan Zamarul.

Artikel ini disediakan oleh
Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!