Connect with us

Hiburan

“Mat salleh sgt Bella ni, tak nampak mcm mix”- Netizen

Published

on

1F75FD72 072F 493D 9023 23856AA5BBA8 Scaled

Siapa tidak kenal instafamous merangkak seorang rakyat malaysia yang dulunya pernah menjadi kebanggaan rakyat malaysia kerana memperolehi keputuusan spm yang paling cemerlang suatu ketika dulu. Nur Amalina Che Bakri juga anak tunggal kepada pasangan Sabariah Hassan, seorang pengetua sekolah menengah dan bapanya Che Bakri, seorang jurutera, Timbalan Pengarah di DBKL. Amalina sebelum ini di katakan sangat komited dengan pelajarannya sehingga menjadi seorang pelajar cemerlang di Malaysia.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Amalina Che bakri terkenal apabila mendapat kptusan yang cemerlang dalam peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia pada 2004 dengan memperoleh 17A1. Nur Amalina berjaya mendapat A1 dalam 17 subjek

8DF927F9 E11A 47EE B2C1 93AC648D3BB0

Kini Nur Amalina sudah berjaya di tahap yang patut kita banggakan. Dr Amalina kini seorang doktor bed4h di London. Dia juga sangat rajin belajar dan di khabarkan sekarang masih menyambung pengajiannya untuk phd.

Perkahwinan Dr Amalina bersama kekaasih hati seorang mat salleh sebelum ini membuatkan ramai teruja menantikan cahaya mata hasil perkahwinan mereka.

12F3EFDB 5077 410C 8D3C C1C08DD85EFA

Sudah pasti perkahwinan seperti ini akan memberikan anak yang comel sebab perkahwinan mix kan. Dr Amalina di khabarkan mengandung sejurus selepas berkahwin dan sudah melahirkan seorang puteri baru baru ini yang bernama Arabella.

Arabella sudah pasti menjadi tumpuan netizen kan kalau balik Malaysia sebab sangat comel muka mat salleh mungkin banyak ikut daddy.

Banyak gambar dan video anaknya di kongsi Dr Amalina di ruangan instagram. Sangat comel sebijik muka daddy apabila pakai sweater tebal sudah pasti nampak macam anak patung. Comel sangat.

Dr Amalina juga ada update yang dia masih aktif meneruskan pengajiannya phd dan membuat thesis sambil pegang arabella itu cukup membuktikan kepada kita semua yang Dr Amalina sangat komited kepada tangungjawabnya. Netizen juga nampak sangat teruja dengan kecomelan Arabella ramai juga berpendapat Arabella muka mat salleh sangat.

C3EA93D8 057E 4A3E A8B3 390D37A40A5A

Mungkin ada juga mix dari Dr Amalina kan belum nampak lagi kerana masih kecil. Anak perempuan kebiasaan banyak ikut daddy. Dr Amalina juga sudah menetap di luar negara agak lama lantaran kerja dan study. Sekarang bila sudah bergelar isteri kepada bangsa di sana sudah pasti akan membuatkan Dr Amalina mungkin akan menetap terus di sana.

36875446 2A0A 41AA A03F 7784F52F25D2

Ramai yang kagum dengan kehebatan Dr Amalina bukan calang calang tau jadi doktor bed4h di London. Seperti kita tahu kecanggihan London dari semua aspek sangat mendahului semua negara termasuklah Malaysia. Hebat Rakyat Malaysia bijak dan setanding mereka.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!