Connect with us

Hiburan

“Mail glow up siap ada jawline“- Netizen

Published

on

AC6CA10F C3CF 4B5D BDD7 C07BD3B006EA Scaled

Nama Mierul Aiman mula naik sejak dia memenangi juara hero remaja dan memegang watak utama untuk drama high council. Drama projek high council yang di tayangkan setiap sabtu di channel astro menjadi trending lantaran semua pelakon untuk drama ini dari hero remaja. Mereka bukan sahaja memiliki rupa paras yang kacaak tetapi sangat berbakat dalam lakonan. Walaupun masih baru tetapi mereka sangat menjiwai setiap watak yang di lakonkan. Mierul nampak seorang yang cool dan kelakar apabila menjawab soalan soalan wartawan. Masih belajar di university dan sangat aktif di dalam dunia seni.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Sekarang pun Mierul nampak sibuk dengan pelbagai photoshoot. Nama Mierul mula naik selepas memegang watak utama di dalam drama high council.  Sedikit info untuk watak yang di bawa Mierul aiman ini dia seorang pelajar yang mempunyai masa silam ketika kecil yang sangat memeriitkan membuatkan dia mengalami banyak tr4uma.

93D0A852 7825 4017 9DB6 34D8B6D29BBA

Sudah tentu watak di dalam drama ini sedikit sebanyak telah menaikkan kerjaya Mierul sebagai seorang selebriti dan seorang pelakon yang sedang h0t di perkatakan dan menjadi kegiillaan para wanita di luar sana.

Mierul juga telah mendapat perhatian ramai dek kerana memiliki jawline ataupun rahang lelaki yang sangat macho dan uniik. Rahang ini jarang jarang kita tengok kan bukan semua lelaki di luar sana yang bertuah memiliki rahang ini.

6796C777 75C3 42B7 8708 30147AD62451

Ramai yang notice juga Mierul sama dengan satu watak upin ipin Mail alahai macam macam lah netizen ni kan. Seperti yang kita sedia maklum karton upin ipin ini adalah karton kegemaran semua kanak kanak di malaysia mahupun indonesia

Karton upin ipin ini juga antara kesukaan mak ayah juga rata rata suka dengan gelagat upin ipin dan kawan kawannya. Macam mana pula ye Mierul sama dengan Mail dalam upin ipin ye.

Alahai bila menyanyi macam ini nampak seperti kanak kanak riang pulak Mierul ini kan. Gelagat comel Mierul itu netizen samakan dengan Mail upin ipin tu dah lah pakai baju warna sama tu

Ramai yang cakap Mierul seperti Mail 20 sen adakah Mail di dalam watak upin ipin ini ataupun Mail lain. Alahai kesian Mierul kalau Netizen asyik samakan dia dengan Mail kan Sedangkan Mierul pun kegiilaan ramai perempuan di luar sana juga.

425CCA2D B53B 402D 9301 7A19F59E3C02

Rata rata peminat Mierul adalah perempuan dan ramai yang suka dengan keunikan yang ada pada diri Mierul.

Selain itu Netizen juga ada berguraau Mail upin ipin nanti mesti masuk high council ini ramai juga berguraau tentang Mail ini dah ada jawline. Sekarang ini yang pelik kenap semua netizen samakan Mierul dengan mail adakan bentuk wajah sama seratus peratus.

FC8E603B 4ED7 4368 9627 8E1AA9AE93C8

Tidak kisah lah apa apa pun pendapat netizen sudah pasti Mierul memiliki kehenseman yang jarang jarang kita jumpa kan. Rahangnya yang nampak seperti itu menambahkan kehenseman pada wajahnya. Ramai yang suka dan ramai juga yang tidak mengemaarkan. Semoga Mierul terus berjaya sebagai seorang pelakon.

Artikel ini disediakan oleh OH Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!