Connect with us

Hiburan

“Yang belakang tu tgh confirmkan btul ke tu Mimi Lana dgn Syafiq” – Netizen

Published

on

Siapa sahaja yang tidak tahu alkisah tentang Mimi Lana dan Syafiq Kyle yang tidak jadi bernikah, bukan itu sahaja malah mereka juga saling meluah perasaan di laman ig masing-masing dan ramai yang memberikan nasihat yang baik-baik.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Kepada perkongsian masing-masing terlihat seolah mereka sudah tidak mempunyai perhubungan lagi, dan ramai yang mendoakan yang terbaik buat mereka.

Namun selepas melihat perkongsian netizen di tiktok ini barulah ramai yang sadar akan perhubungan mereka masih berjalan seperti biasa dan mvngkin kerana ada sebab yang tertentu dek kerana itulah pernikahan mereka dibatalkan.

Melihat daripada perhubungan ini mereka masih berdua dan masih bersama. Apatah lagi ramai yang tahu ia adalah video yang terbaharu dek kerana bajunya Mimi Lana yang dipakai dimuatnaik dilaman ig nya.

Pasti mereka mempunyai alasan tersendiri untuk kenapa mereka batalkan pernikahan, dan pasti mereka ada perancangan yang lebih baik kelak. Peminat dan netizen seharusnya mendoakannya yang baik sahaja.

Lihatlah perkongsian video ini, mereka masih mesra dan manja dna saling melengkapi satu sama lain. Bahkan mereka juga antara pasangan yang disukai ramai dengan hubungan mereka berdua.

@aroimakmak_ahanthai

Artis yg paling humble dan sporting makan kat gerai. Favs both of them miang pla. #mimilana #syafiqkyle #aroimakmak #thailand #setapak #meecelup

♬ original sound – umai – umai

Lihat juga tetamu di gerai tersebut yang dibelak4ng itu. Terlihat mereka seolah cuba memerhafi dan ingin memastikan apakah benar ianya Syafiq Kyle dan Mimi Lana. Sudah pasti ingin mengambil gambar dan sebagainya bukan.

Bila melihat mereka berdua sudah pasti ingin juga melihat mereka menjadikan perhubungan mereka sebagai suatu tanda cinta abadi iaitu perkahwinan namun belum ada jodoh lagi buat mereka.

Pelbagai komen pada perkongsian ini dan ramai yang melihat perkongsian ini berasa senang hati dek kerana melihat pasangan ini masih bersama dan Syafiq atau Mimi pun tidak pernah mengatakan mereka sudah ptus atau sebagainya. Komen pada peminat yang dibelakang pun lawak juga.

Ramai mendoakan mereka semoga berjodoh dan dipanjangkan lagi usia perhubungan mereka semoga hingga le jinjang pelamin. Semoga mereka selesai menunaikan semua tanggungjawab mereka selepas itu dapatlah diijabkabulkan amin.

Sumber: tiktok aroimakmak

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!