Connect with us

Hiburan

“Sikit lagi ilang nyaawa itik tu, baik pulak itik tu tak lari haha” – Netizen

Published

on

Ramai betul menjadi perhatian kepada anak Mua Bella iaitu Aiswara, seronok tengok beliau membesarkan anaknya dengan penuh kecomelan dan besar dengan mesra alam semesta kerana beliau amat memberikan kebebasan kepada anaknya untuk menyukai haiwan seperti itik dan ayam. Comel pula apabila Bella memakaikan pakaian yang cantik-cantik belaka kepada anak kecilnya itu yabg berusia 2tahun.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Melihat setiap perkongsian pastinya akan membuatkan ramai yang suka akan perkongsian tersebut bahkan ramai juga yang membuatkan Wara sebagai idola kecilnya. Wara juga seperti anak patong yang hidup.

Perkongsiannya selalu ditonton sehingga 200 ribu pada laman ig dan diruangan tiktok seringkali mendapat perhatian dan tanda sukaan sehingga 100 ribu. Mua Bella suka berkongsikan aktiviti yang comel dengan anak kecilnya itu.

Oleh yang demikian ramai yang suka akan perkongsian mereka apatah lagi respon Wara sangat comel seolah faham akan content yang mama nya mahu selesaikan.

Wara juga seorang budak yang sangat baik dan terlihat ramai menyukainya meskipun belum pernah berjumpa.

Perkongsian ini jelas kelihatan bahawa Wara sukakan haiwan yang jinak malah beliau boleh memegang haiwan dengan sendiri tanpa rasa geeli. Selamba dicekiiknya itik itu. Ramai yang kata beliau boleh sukakan haiwan sehingga ke besar jadi bestfriend forever pula.

Walaupun begitu sudah pasti Bella sentiasa memantau anaknya tu kerana masih kecil lagi. Untuk keselamat4n sudah pasti Bella sentiasa melihat anaknya. Ramai yang suka melihat perkongsian Wara kerana mereka melihat sejak dari kecil sehingga sekarang pembesaran Wara.

Wara dan itiknya memang tidak dapat dipiisahkan. Itulah perumpamaan yang sesuai untuk perkongsian ini malah ramai yang suka melihat Wara sukakan haiwan seperti sayang akan mereka semua.

Kalau diajar sejak dari kecil dengan minatnya pasti semuanya menjadi dan ia adalah sukar berlaku dikalangan masyarakat.

Pelbagai komen yang diberikan kepada perkongsian ini dan banyak komen yang diberikan. Lihatlah antara komen mereka semua. Mereka juga suka akan Wara sehingga menggelar Wara adalah anak angkat online mereka. Ramai mendoakan yang baik untuk Wara juga.

Memang suka sangat Wara kepada haiwan yang baik-baik ini. Sedikit pun beliau tidak geeli bahkan haiwan itu pun baik pula tidak laari dari Wara. Memang jd bff selamanya ini.

Sumber: ig muabellamakeupviral

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!