Connect with us

Hiburan

“Suara Suhaimi Saad sedap, susah nak jumpa, Alfatihah” – Netizen

Published

on

Masih ada juga yang belum mengenali Suhaimi Saad atau Ss, beliau seorang yang dulunya terkenal dengan nyanyiannya dan sebuah kumpuan nasyid di Malaysia, selepas beliau berkahwin dengan Ina Naim, iaitu bekas tunang Mawi Af3, nama beliau kembali menjadi sebutan masyarakat apatah lagi buat peminat-peminat Mawi, namun perkara itu tidak diendahkannya.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Ss juga seorang yang aktif bersiaran langsung ketika hidupnya di laman tiktok, penuh dengan ilmu akhirat beliau selalu kongsikan bahawa kita perlu sedikit demi sesikit meningg4lkan rasa cinta pada dunia.

Beliau mempunyai suara yang lunak dan merdu bahkan semasa setiap kali bersiaran langsung pun ramai akan meminta mendengarkan suaranya yang lunak dan merdu tersebut. Memang ramai suka akan suaranya.

Ramai yang tidak sangka akan kepergiannya bahkan ramai juga terkejut dan tidak menyangka bahawa beliau akan pergi secepat ini. Beliau juga pernah menyatakan tidak mahu hidup lama dan hanya 43 tahun saja umurnya didunia ini.

Perkongsian ini membuatkan ramai yang mengimbas semula kenangan semasa hidupnya arwh. Ramai juga menyatakan bahawa mereka juga terasa akan kehiilangan arwh kerana setiap hari mendengar dan mencari siaran langsung Ss kerana beliau suka menghiburkan.

@inteam_official

Impian kasih LIVE di majlis perkahwinan pengurus kami. Biasa kami nyanyi berempat, kali ni berlima😍😍😍. Cuba teka kami berduet dgn siapa😍😍

♬ original sound – Inteam_Official – Inteam_Official

Suara yang bakal dirindui adalah kelunakan merdunya suara beliau, apatah lagi berita pemergiannya amat mengejutkan semua pihak meskipun beliau tahu tidak mempunyai ramai peminat akan tetapi setelah kepergiannya ramai yang merinduinya.

Perkongsian tersebut mendapat banyak tanda sukaan dan pelbagai komen-komen diberikan kepada perkongsian tersebut. Sehingga kan ramai yang mulai menyatakan bahawa memang suara beliau sungguh sedap dan merdu.

Pelbagai komen diberikan pada perkongsian ini, ramai juga meluah dan memuji suaranya dan ada juga menyatakan bahawa sudah perginya seni dan bakat beliau bersamanya barulah ramai juga mahu memujinya. Alfatihah buat beliau.

Memang ramai menanti-nanti siaran langsung beliau rupanya, dan tidak disangka beliau pergi secepat itu. Salam takziiah buat Ina Naim seorang wanita yang tabah dan kuat untuk ujian tersebut.

Sumber: tiktok inteamofficial

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!