Connect with us

Hiburan

“Yang baca lirik pun macam nak berkel4hi”- Netizen

Published

on

Bukan semua orang memiliki kehebatan meningati sesebuah lirik lagu yang jarang didengari selalu, selalunya lagu yang kita minati barulah akan kita hafal akan lirik sesebuah lagu. Sama seperti Fasha Sandha dan suami, Aidil Aziz, kedua insan ini adalah pelakon yang hebat namun ada kekurangan iaitu untuk mengingati sebuah lirik lagu.

Melihat perkongsian Fasha, beliau menceritakan dan ia adalah secara jujurnya bahawa mereka berdua memang tidak ingat akan lirik lagu yang selalunya sudah menjadi biasa di mulvt kita sendiri.

Lagu tersebut adalah lagu allahyarh4m Tan Sri P.Ramlee dan berjudul Itulah Sayang, rasanya setiap peminat akan hafal lagu tersebut namun tidak buat pasangan ini. Jadi untuk merealisasikan video tersebut mereka pun mengunakan khidmat pembaca lirik.

Pembaca lirik pun cara nadanya lain macam, suka pula tengok video yang dikongsikan ini. Dapat melihat silatur4him antara krew dan pelakon. Malah mereka sebenarnya mesra belaka. Nada pembaca lirik itu mar4h ke nak bergadoh.

Pasangan ini memang serasi dan tampak seperti orang masih baru-baru bercinta walhal mereka telah berkahwin semenjak 2018. Sehingga sekarang perkahwinan mereka umpama pengantin baru setiap hari. Kasih sayang mereka memberikan kesan yang baik.

Fasha juga nampak sangat bahagia dengan perkahwinan keduanya. Walaupun Aidil muda daripada Fasha namun mereka nampak sangat sepadan bersama fasha pun sentiasa nampak muda kan. sentiasa H0t.

Kalau melihat cara penyampaian pembaca lirik lagu itu lawak tapi bila lihat orangnya sudah tahu orangnya baik budi bahasa malah pasti juga lembut orangnya dek kerana melihat senyuman pun sudah tampak keperibadiannya.

Bukan melihat Fasha dan Aidil sahaja yang lawak namun apabila melihat penyampai lirik dan harus mendengar sekali bagaiaman penyampaian disampaikan. Sungguh lucu dan lawak. Terakhir tu yang tak tahan sampaikan Fasha sendiri pun turut tidak dapat menahan kelucuannya.

Ramai yang menanti dan menonton video sampai habis barulah faham akan kelucuan yang ada dalam video yang cuba disampaikan. Lihatlah komen komen kemudian tonton video sehingga habis. Baru faham dan pasti berdekah-dekah ketawanya.

Siapa yang tukang baca lirik ni, pun boleh menggantikan tukang lawak. Dah macam pak lawak dah. Kalau tukang melaatah lagi kena, memang akan menjadikan bahan ketawa je lah. Aduhai kelakar lah boleh dia pergi baca lirik tu dengan nada maraah seperti itu.

Ramai juga yang turut gelak sama dengar orang yang baca tu. Bunyi bunyi macam mak nyaah pun ada juga kan. Apa apa pun Fasha dan Aidil memang sweet couple suka sangat tengok mereka berdua. Perasan tak cara Aidil pandang Fasha itu nampak lovely sangat kan nampak sangat Aidil sangat sayang dan cinta pada Fasha kan. Jeles tak korang semua tengok pasangan ni.

Sumber: ig fashasandha

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!