Connect with us

Hiburan

“Dia punya lem4k bawah ketiak tu rasa nak giigit je”- Netizen

Published

on

Mua bellaz antara Mua dan instafamous yang agak tinggi follower di malaysia. Dia juga antara mua yang paling top di malaysia mana taknya setiap inci hasil tatahias bellaz pasti memberi magic kepada wajah seseorang. Daripada wajah yang biasa biasa mampu menjadi lebih cantik daripada princess.

Bellaz juga antara mua kegemaran pengantin untuk hari bahagia mereka. Bellaz ada membuat kelas makeup di seluruh malaysia untuk semua wanita di luar sana yang ingin belajar makeup dengan nya.

Bellaz sangat komited dengan kerjayanya sebagai mua hampir setiap hari Bella akan membuat live di facebook miliknya untuk berkongsi pelbagai jenis makeup.

Bellaz di kurniakan 4 orang anak dua perempuan manakala 2 lagi lelaki. Anak bongsu Bellaz sering mendapat perhatian netizen sebab Lofa sangat comel macam anak patuung dan gelagat Lofa juga membuatkan ramai yang geraam. Lofa sangat suka senyum dan gelak.

Agak agak macam mana lah muka comel Lofa kalau menangis kan sebab sering tengok Lofa happy sahaja di ruangan instagram milik Bellaz.

Lofa sering mendapat pujian daripada netizen dan peminat bella sebab gayanya yang bersahaja dan spontan mencuiit hati sesiapa sahaja yang melihatnya. Badannya yang agak deb4b temb4m juga membuatkan ramai yang geraam dengan kecomelan Lofa.

Bellaz sering berkongsi video dan aktiviti Lofa di laman sosial. Menerusi perkongsian terbaru Bellaz dia memuat naik video Lofa tengah tidur ketika photoshoot.

Bellaz berkongsi juga dia membuat photoshoot untuk anaknya Lofa bertemakan bunga bunga ala ala fantasi gitu. Gambar juga sangat cantik berlatar belakang sunset dan Lofa yang comel tu.

 

Lofa memang sangat senanh di jaga ketika photoshoot pun dia boleh duduk elok sahaja tanpa meragam cuma mungkin last last dah penat tu yang tidur kan.

Alahai manjanya dia cebek macam itu pun comel geram je nak pergi ciuum ciuum sahaja pipinya yang gebu tu. Ramai yang suka moment ini juga dan menyatakan Lofa sangat comel dengan reaksi spontan seperti itu.

Ramai yang sangat suka dengan kecomelan Lofa ni. Muka tu comel macam anak patung. Semua anak Bellaz semua comel comel. Kalau comel macam ini lah better selalu beranak jela kan. Semoga Lofa membesar dengan baik dan menjadi anak yang berjaya dunia akhirat.

Artikel ini disediakan oleh OH Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!