Connect with us

Hiburan

“Mesti banyak kali rekod sebab nak gelak ni”- Netizen

Published

on

World Wide24.com 76e36f5fcb2785acafc3a124c600fcf2 Scaled

Zamarul Hisham seorang pelakon veteren yang sememangnya ramai kenal dan tahu bakatnya. Zamarul Hisham nampak masih aktif berlakon walaupun sudah meningkat usia, makin berbiisa dan hebat di setiap watak yang di berikan. Zamarul Hisham juga boleh di katakan antara pelakon kegemaran pengarah kerana bakat dan pengalaman nya. Peminat Zamarul Hisham pun masih ramai tau walaupun dia sudah veteren.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Jika dulu drama drama Zamarul Hisham yang sering menghiasi televisyen. Sekarang pun masih memengang watak hero

World Wide24.com 195eb5ff1bce2e66cd1a3b392e8fd48c

Drama slot samarinda lakonan Zamarul bersama Bella sebelum ini tular di laman sosial dek kerana lakonan hebat Zamarul sebagai suami tua yang penghakiis beristerikan wanita muda.

Watak yang di berikan di galas dengan baik dan setiap apa yang di lakonkan Zamarul Hisham pasti nampak real. Bella pun daripada kayu terus nampak tak kekok berlakon dengan Zamarul Hisham mungkin banyak di bantu oleh Zamarul dari aspek menghidupkan sesuatu watak.

World Wide24.com Ea691f632e43f10fa250504957ec2a89

Telemovie terbaru saat hilaang cintamu di lakonkan Zamarul hisham sebagai wataak utama drama ini cukup membuatkan ramai yang teruja untuk tonton. Drama ini padat dengan pengajaran dan juga paling menyedihkan drama ini mengisahkan tentang sebuah pengorbanan hebat seorang lelaki bergelar suami yang sangat mencintai isterinya.

Zamarul yang kita kenal naik bukan sebab gosip dan kontroversi seperti artis artis baru sekarang baru nak up macam macam cerita kan. Zamarul Hisham naik di sebabkan bakatnya.

Zamarul Hisham masih di pangil untuk menjadi model untuk brand terkenal iaitu ariani. Ariani lancarkan juga keluaran untuk men sempena raya ini.

Jadi ramai juga artis lain yang muda muda menjadi model. Menerusi perkongsian tersebut mereka sempat berhindustan bertiktok lah macam macam video sambil promote baju raya.

World Wide24.com 40b6033196da43af4677d9b3efaf6c89

 

Hebat gaya mereka menari tu nampak on point je dengan muzik dan lagu. Tetapi yang menarik perhatian semua adalah gaya daripada Zamarul fuh otai masih berbiisa kan dan paling penting Hero malaya kita ini sangat berbakat di dalam semua tugas dan kerja yang di berikan.

Selepas tengok video memang terserlah gaya otai tu tapi cute. Kalau sebelum ini Zamarul menari hindustan nampak sedikit kaku mungkin tidak biasa tetapi untuk muzik kali ini terbaik betul gayanya.

World Wide24.com 5ebf0678ec02e66f44d6b3f4210c78cc

Ramai yang suka sampaikan ulang ulang banyak kali semata mata nak tengok Zamarul menari. Fuh dah macam orang muda sahaja gaya zamarul kan. Semoga Zamarul hisham maintain muda aktif berlakon dan terus terus berkarya di dalam dunia seni. Ramai yang sukakan Zamarul.

Artikel ini disediakan oleh
Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!