Connect with us

Hiburan

“Ya Allah, terharu. Tak sangka suami saya buat camni” – Amyra Rosli

Published

on

World Wide24.com 8609808ed5e4a931f9dfadc0988a31ac Scaled

Bukan semua perkara lelaki boleh ingat. Sebagai wanita kalian harus bersedia untuk apa sahaja yang mungkin suami akan lupa atau terlupa seperti tarikh tarikh yang istimewa. Perkongsian ini membuatkan ramai wanita akui bahawa mereka juga melalui perkara yang sama jadinya.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Inilah caranya yg Amyra Rosli kongsikan, agar ia boleh menjadi terapi buat wanita. Ramai yang menyukai cara sedemikian dan kerana ramai yang senasib kepada orang lelaki terutamanya suami haruslah mengerti apa yang ingin disampaikan di dalam video tersebut.

Bukan sukar untuk membuat wanita gembira hanya ingat akan tarikh yang istimewa dan memberikan sebuah hadiah seperti satu bongkah coklat ataupun sejambak bunga sudah mencukupi untuk membuat wanita tersenyum gembira.

World Wide24.com 43979f13644ad00cc27f6425b975adf9

Tetapi lain pula cara Amyra Rosli membuat dirinya gembira adalah dengan cara membeli hadiah sendiri lantas berikan kepada suami tatkala suami pulang ke rumah, lalu hadiah tersebut dikembalikan semula kepada Amyra Rosli.

Walaupun sebagai seorang lelaki ianya seperti menggugat dan menc4bar namun ia adalah memudahkan bagi lelaki yang sering terlupa akan tarikh istimewa. Korang sebagai wanita boleh membuat perkara ini bagi membuat hati kita gembira sendiri.

World Wide24.com 0734f0fe17f0abd9c6c75b839a00723b

Perkongsian ini mendapat banyak sukaan daripada netizen yang senasib dengan tingkah suami yang suka terlupa akan tarikh-tarikh istimewa. Bolehlah sesiapa yang mahu dihargai mencuba perkara ini agar suami juga terbuka mindanya.

Amyra Rosli dan juga Amar Baharin adalah pasangan suami isteri yang telah lama berkahwin dan mereka dikurniakan sepasang cahaya mata yang comel dan cantik. Mereka tidak pernah ada k0nflik dan kontr0versi nya mengenai rumah tangga mereka.

Kedua-dua pasangan ini adalah pasangan selebriti yang sama-sama daripada bidang yang sama, bidang lakonan menjadi pilihan mereka dan mereka berbakat besar dalam dunia lakonan malah mereka pernah juga digandingkan bersama-sama.

World Wide24.com 96cd60b9c70f6bb0854d4806eafa9d64

Sudah pasti mereka adalah pelakon jadi setiap apa yang mereka lakonkan adalah amat memberi kesan dan wataknya mereka lakonkan berjaya membuatkan peminat suka apatah lagi ada mesej yang tertentu ingin disampaikan kepada peminat-peminat.

Lihatlah antara komen-komen netizen dan mereka semuanya bersetuju dengan apa yang Amyra Rosli lakukan dan ramainya ingin membuat seperti sedemikian juga.

Amyra Rosli memberi contoh kepada lelaki yang sering lupa akan tanda-tanda istimewa apatah lagi memberi hadiah.

World Wide24.com 1b81f8e9115a5c2f256b515a4ceb835e

Di dalam perhubungan rumah tangga seharusnya ada yang mengalah dan sentiasa ingat akan tarikh istimewa agar menjadikan hubungan suami isteri semakin erat dan akrab apatah lagi hubungan yang telah lama berkahwin, pasti ada saatnya dirindui bersama.

Sumber: ig amyrarosli

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!