Connect with us

Hiburan

“Sis, share utk yg nk pakai bulb mentol yang mana satu ya” – Netizen

Published

on

Semuanya sudah mengenali Aina Abdul yang gemar akan memakai apa sahaja jenis pakaian yang pelbagai jenis bentuknya. Baru sahaja memuat naik pakaian seperti lampu dan seolah yang menjadi lampunya adalah Aina sendiri. Sebenarnya adakah Aina mahu dikenali sebagai  Lady Gaga atau Melly Goeslaw tetapi versi Malaysia. Sinonim dengan kegh4irahannya dengan pakaian yang unik.

Walaupun begitu masih ramai yang menyokong apa yang dibuat oleh Aina dan sentiasa menyokong pakaian yang Aina peragakan. Aina begitu selesa dan membiarkan saja netizen memberikan komen yang pelbagai.

Ada yang memuji kerana keber4niannya mencuba pakaian yang an3h-an3h, namun masih ada netizen yang memberikan komen neg4tif kerana pakaian yang diperagakan adalah tidak sesuai sebagai imej bertudung.

Semangatnya Aina memakai pakaian yang unik dan beraneka corak serta bentuk, sama dengan semangatnya menyanyi.

Apabila beliau mencuba menyanyi dan ada persembahan baharu pasti beliau akan memakai pakaian yang pelbagai jenis bentuk juga.

Lihat gambar yang dikongsikan kepada peminat. Memang ramai menyukai perkongsian itu. Malah ada yang kata Aina Abdul sebenarnya mahu menjadi seperti sesuatu yang ternama, atau dikenali.

Sebenarnya Aina ada menyatakan bahawa beliau memang sengaja mahu mencipta nama dengan suatu yang peminat akan ingat sampai bila-bila. Dan Aina sentiasa mahukan kelainan daripada artis yang lain.

Aina Abdul sentiasa memperbaiki nyanyian dan sentiasa berlatih vokal, beliau juga seringkali memakai pakaian yang menarik perhatian ramai. Itu lah simbolik Aina Abdul, dengan pelbagai jenis bentuk pakaian.

Pelbagai komen pada perkongsian ini. Ada juga komen mengusiik Aina Abdul dengan bertanyakan bulb mentol yang manakah ingin disuaikan. Banyak lagi komen netizen. Antara komen mereka adalah sedemikian.

Tidak semua orang mampu mempunyai keyakinan diri yang tinggi sama seperti Aina Abdul. Semoga Aina akan terus berusaha dan kekal dalam industri ini. Dalam bidang seni memang banyak dunia kec4man dek kerana tak semua hati kita mampu puaaskan.

Sumber: ig ainaabdul

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!