Connect with us

Hiburan

“Dah jadi paranormal show sistur” – Netizen

Published

on

World Wide24.com Bc5a73ffd4cdedaa00e2a007a5a4b70f Scaled

Jika sebelum ini pengacara I Can See Your voice Malaysia ialah Ain Idrus dan juga Izzue Islam akan tetapi kali ini ditukar kepada Shiha Ziiikir pula dan gandingannya masih Izzue Islam.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Pengalaman yang berbeza untuk beliau akan tetapi benda yang baharu untuk untuk belajar sesuatu yang baru disamping Izzue Islam yang sama-sama boleh mengacara program tersebut.

Rancangan yang mempunyai peminat tersendiri sudah pasti mereka akan menontonnya apatah lagi mempunyai kehadiran pengacara baharu iaitu Shiha Ziiikir buat kali pertama mengacara program sebegini dia sedikit gementar.

World Wide24.com 150f9d2ae2f836ac0da8853336474ac0

Apabila beliau diberi kepercayaan untuk mengacarakan program ini apatah lagi bersama dengan Izzue, yang telah banyak pengalaman dalam bidang pengacaraan Shiha Ziikir juga. Semakin hari diberi banyak peluang untuk mengacara pelbagai bidang yang baharu.

Jika sebelum ini beliau adalah penyanyi akan tetapi semakin hari semakin banyak bidang yang diceburi belum pun, banyak episod perkara lawak telah dibuatnya jika perancangan.

World Wide24.com 786768163fbd94e4548c0e38221efb83

Sebelum ini mesti telah hafal dialog yang perlu diucapkan akan tetapi Shiha masih baharu untuk mengingati dialog yang diberikan.

Jadinya beliau telah berucap tengok yang salah ada pun ia dianggap kelakar sebenarnya yang bersamanya lucu di kerana ayat sebenar ialah “mempersembahkan” berserta tetapi beliau memberi ayat “penampakkan” adalah sesuatu yang lain.

Sebenarnya Shiha memang ada bakat dalam dunia seni, melawak ada kerana sikapnya yang suka melawak secara spontan dan lucu tanpa perlu ada rakan-rakan yang memberi dialog.

World Wide24.com 7e2074a7689497aee1e9d8bc1b8eec78

Shiha Ziikir yang seorang daripada penyanyi yang kini telah lebih dikenali dengan sikapnya yang suka melawak dan sekaligus adalah pelakon yang mempunyai bakat dan karismanya yang tersendiri.

Bukan itu sahaja, beliau juga selalu di dekati oleh kawan kawan yang rapat dan juga baru-baru kenal. Lihatlah komen-komen ni netizen, semuanya semua sudah tahu Shiha yang memberikan setiap ayat yang muncul adalah lawak.

World Wide24.com 9438a6f48acaf5fd87b076f4cfa86f87

Antara bidang yang beliau ceburi, terlibat yang sebati di dunia seni adalah di bidang lawak berbanding dengan bidang pengacaraan.

Sumber: ig shihaziikir

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!