Connect with us

Hiburan

“Hajar muka dah lain tu, jgn smpai Hajar bertukar jadi Mohd Hajarul” – Netizen

Published

on

Majlis perkahwinan yang pastinya meriah dengan kehadiran tetamu yang datang, ramainya tetamu yang hadir memeriahkan suasana bermakna pasangan mempelai pastinya berbahgia dengan kehadiran semua jemputan. Terkejvt Mk Clique dan isteri apabila tiba tetamu wanita yang hadir langsung memelok Mk tanpa berbicara apa-apa. Terdiam isterinya sambil terkejvt, terus berubah muka isteri Mk.

Siti Hajar, nama isterinya, seorang yang cantik rupawan dan sama padan dengan Mk yang juga kacak dan tampan. Pernikahan yang amat sederhana dan majlis perkahwinan juga yang bersahaja.

Bukan sahaja isteri Mk yang terkejvt dengan kehadiran wanita yang tiba-tiba memelok suaminya, Mk sendiri turut terkejvt dan bertanyakan siapakah gerangan yang memelok namun beliau dapat rasakan ia seperti susvk tbuh lelaki.

Disangkanya seorang lelaki, dan sudah dapat meneka bahawa kawan-kawannya juga, lalu di buka tudung dan purdah tersebut. Memang benar tapi bukan kawan malah adiknya sendiri menyamar dan membuatkan ia seperti gvrauan yang comel.

Perkongsian adik Mk ini dikongsikan dilaman tiktok dan mendapat sehingga hampir 3 ribu jumlah komen diberikan kerana merasa terhibur dengan gurauan sebegitu. Malah ungkapan Mk “bud0h” pun lawak dan seolah sudah tahu perangai mereka.

@wawa.evs

Siapa kah perempuan yg berani peluk MK depan wife dia ni? 😡 Tapi dia lawa pakai make up @SEMULA BEAUTY

♬ original sound – Wawa Evs – Wawa Evs

Bukan sahaja mendapat banyak komen diruangan komen di laman tiktok, malah perkongsian tersebut mendapat hampir 1.6 juta jumlah tontonan untuk video tersebut. Memang ramai yang menontonnya.

Berubah muka Hajar melihat suaminya dipelok wanita lain, nanti jadi Muhd Hajarul atau bertukar jadi hvlk pula. Siapa tak sayang suami kan.

Apabila Mk berkahwin habis ramai yang ptah hati, malah peminat wanita Mk juga turut memberikan komen sebegitu namun akan terus menyokong dan meminatinya sehingga kini.

Walaupun Mk berkahwin namun ramai yang setia menjadi peminat kepada Mk dan turut menyukai isterinya Siti Hajar. Sama cantik sama padan pasangan ini. Banyak komen mengenai gurauan tersebut dilihat tidak senang oleh Hajar. Lihat komen mereka.

Setelah mereka diijab kabul, ramai bertanya soalan tentang mereka, nun jawapan yang sering didengari oleh Hajar adalah biarlah menjadi rahsia mereka berdua. Pasangan ini amat menjaga cerita mereka berdua.

Sumber: tiktok wawa evs

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!