Connect with us

Hiburan

“Baby bump Sweet Qismina, comel la” – Netizen

Published

on

Setiap perkahwinan pasti akan mahukan zuri4t. Pasti doa diberikan kepada pasangan yang baharu berkahwin agar cepat mendapat anak untuk memeriahkan lagi perkahwinan dan perhubungan. Bagi pasangan baharu semestinya mereka mahukan anak buat tanda cinta setia. Terlihat Sweet Qismina yang baru berkahwin baru-baru ini, sudah mempunyai baby bump. Terlihat di majlis Mk Clique baru-baru ini.

Seronoknya seandainya Sweet Qismina sedang hamil kerana tidak sabar melihat wajah bayi mereka tetapi Sweet masih tidak memberitahu akan situasi yang sebenar namun telah nampak ketara di perutnya.

Walaupun perkongsian ini adalah daripada Shuib tetapi ramai yang tertanya tampak melihat Sweet yang sedang menghadiri majlis Mk-clique tetapi mereka juga melihat kebahagiaan antara Sweet dan juga Adam.

Menghadiri majlis tersebut maka, ramailah yang melihat Sweet juga kelihatan berseri-seri seolah seperti pengantin baru akan tetapi terlihat baby bump yang ada padanya lalu ramai netizen mempersoalkan adakah beliau hamil.

Lihat gambar perkongsian yang dikongsikan oleh Shuib ini selain daripada itu gambar yang terakhir adalah gambar Sweet Qismina bersama Shuib dan pasangan masing-masing. Terlihat Sweet mempunyai baby bump dan ramai yang teruj4.

Sweet Qismina telah berlakon sejak dari kecil lagi, bakat yang beliau miliki memang sejak dari kecil telah terlihat menjadi seorang pelakon yang baik.

Malah sehingga dewasa kini apatah lagi telah bergelar isteri kepada Adam Lee, mereka masih berlakon bersama-sama.

Jika ditanya, Sweet juga tidak kisah akan soal anak jika diberi rezeki pasti mereka menerima dengan baik sekiranya lambat pun tidak mengapa kerana mereka masih muda lagi, soal anak mereka serahkan kepada Tuhan sahaja.

Komen-komen tersebut mengenai Shuib dan juga Watie dek kerana perkongsian itu adalah daripada Shuib, tetapi apabila terlihat gambar Sweet Qismina yang seolah baby bump, ramai yang memberikan komen mengenainya di ruangan komen yang diberikan.

Pasangan yang lengkap adalah dengan hadirnya anak-anak membawa ceria dan kebahagiaan di dalam rumah tangga.

Tanpa anak tidak lengkap lah rumah tangga namun jika diuji dengan tiada cahaya mata. Bersabarlah dengan ujianNya.

Sumber: ig shuibsepahtu

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!