Connect with us

Hiburan

“Jgn ulang banyak kali ye, Rina s4kit bunggung nanti” – Maryam

Published

on

Rina anak kepada selebriti yang terkenal iaitu Ryzal dan Maryam, mereka bukanlah pelakon atau penyanyi tetapi melawak secara spontan dan terkenal semenjak dari zaman belajar lagi. Rina anaknya memang menjadi tumpuan netizen apatah lagi sekarang sudah pandai bercakap dan sudah berlaari laju. Melihat perkongsian ini pun sudah merasa lucu dan ianya menghiburkan.

Selalunya Maryam akan memuatnaik tentang Rina sedang makan, dan aktiviti di sekolah namun kali ini perkongsiannya lebih menarik apabila sedang merakam anaknya mandi didalam kolam tapi terjtuh pula.

Tidak merbhya tapi terjtuh yang menampakkan kecomelan Rina. Apatah lagi kapsyennya juga lawak, jangan dilihat berulang kali. Kerana comel terjtuh memang ramai mengulangi video tersebut.

Maryam dan Ryzal memang mendidik anak mereka dengan matang dan selalunya anak campuran ini lebih matang dari usia. Ini kerena mereka mrndidik cara dewasa, tidak seperti orang Asia.

Lihat video yang dikongsikan. Rina sudah bebas bermain air didalam kolam tetapi masih diawaasi walaupun berada sedikit jauh jaraknya. Maryam masih berada sambil melihat Rina, Rina memang suka akan air.

Rina juga dikenali sejak kecil lagi, malah jika berada di kawasan awam sudah pasti akan ramai peminat yang minta untuk bergambar bersama-sama.

Seronok melihat tumbesaran Rina dari semasa ke semasa. Membesar dengan sihat ye Rina. Rina sak dari kecil lagi Maryam dan Ryzal telah memuatnaik info semasa dan aktiviti Rina. Semua telah mengenali Rina dari kecil lagi.

Pelbagai komen diberikan. Rata-rata semua yang menonton pasti akan mengulang video itu dek kerana terlalu comel tingkah laku Rina. Lihatlah antara komen netizen.

Keluarga yang bahgia adalah contoh terbaik untuk menjadi tokoh masyarakat. Anak juga menjadi yang contoh didikan kita sama ada berjaya atau tidak mendidiknya.

Sumber: ig duriankimchijunior

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!