Connect with us

Hiburan

“Ya Allah sedihnya mesti ingat arw4h ibu dia” – Netizen

Published

on

Pada Jumaat malam Shuib dan Watie selesai diijabkabul dan sudah sah menjadi suami isteri. Sediih melihat anak-anaknya yang jtuh airmata sama seperti Watie yang bakal mengalas tanggungjawab seorang ibu kepada anak-anak Shuib. Terlihat perkongsian Talita menaangis dan dipujvk oleh makder, tidak tahu kenapa Talita menaangis mungkin dek kerana terhaaru melihat daddynya sudah berkahwin.

Selepas mendapat ibu baharu, pastinya ramai mendoakan yang terbaik malah Watie juga seorang yang memang sukakan anak kecil apatah lagi memang anak-anak Shuib sudah selesa dengannya.

Kerinduan terhadap ibu kaandung tidak dapat kita nafikan namun jika beliau boleh menerima kehadiran ibu baharu pasti akan menjadi kegembiraan sedikit kepadanya.

Talita seorang sahaja anak perempuan Siti Sarah dan Shuib, memang manja lah. Tapi beliau seorang kakak yang bertanggungjawab dan rajin menjaga adik-adiknya.

Lihatlah video betapa seb4knya Talita menaangis, dipujvk oleh makder, pasti, makdernya yang memahami perasaannya. Kasih4n tengok Talita, semoga dia terus kuat.

@shuibsepahtu26

sebaknya πŸ₯Ίβ€οΈ #shuibsepahtu #watiehanifiah #watieshuib #shuibwatie #shuibdanwatie #martin #talita #shuib #watie #talitamatin #uwaistalita #walimatulurusshuibwatie #shuibwatienikah #watieshuibnikah #fyp #foryou #foryoupage #fypp #fypγ‚·

♬ SARAH_Kesetiaan – ꧁ 𝑹.π’Œπ’‚π’š_π‘Άπ’‡π’‡π’Šπ’„π’Šπ’‚π’ ꧂

Talita pun begitu rapat dengan mak tirinya begitu juga adik-beradiknya yang lain, apatah lagi selepas berkahwin memang mereka sudah menerima semuanya. Sekarang mereka sedang berbulan madu berdua.

Talita bukan bersediih dek kerana daddynya berkahwin tapi pasti teringat akan arw4h ibunya apabila melihat kebahagiaan dan kegembiraan daddynya bersanding diatas pelamin.

Lihatlah semua yang komen adalah merupakan anak perempuan yang mananya semua memahami perasaan Talita. Malah Talita pasti bersediih dek kerana beliau satu-satunya anak perempuan. Yang paling manja pun beliau.

Pastinya kerinduan buat satu-satunya anak perempuan akan merasa lebih rindu apatah lagi dihari mereka menerima ibu baharu. Semoga ibu baharu menjadi ibu yang baik buat mereka.

Sumber: tiktok shuibsepahtu

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!