Connect with us

Hiburan

“Mudah terhibur bini kamu dik” – Netizen

Published

on

Setelah selesai semua majlis perkahwinan Mk K-Clique dan isteri, alhamdulilah semua selesai seperti yang memang diingini. Banyak video-video yang di perkongsikan didalam majlis tersebut, malah ramai juga artis-artis menghadiri majlis itu.

Mk dan isteri sangat menjadi idola kepada semua netizen malah ramai yang sangat jtuh hati kepada isteri Mk meskipun mereka peminat wanita. Kerana lembutnya sikap dan manisnya pertuturan isterinya.

Mereka sama padan dan sama cantik aoatah lagi isteri Mk sangat manis senyumannya membuatkan sehingga hampir 4000 komen diberikan memuji kejelitaan isteri Mk, iaitu Siti Hajar.

Mk-clique memang seorang yang sangat r0mantik dan seorang yang pandai mengambil hati apabila melihat pandangan mata beliau ke isterinya dan isterinya juga membalas cinta dengan pandangan mata yang sangat manis dan cantik.

Iklan yang dibuat oleh mereka berdua mendapat sambutan yang sangat tidak dijangka kerana sehingga 190k penonton yang telah melihat perkongsian video ini. Sehingga ada remaja yang mmrahi Mk dan isteri kerana tidak pandai mengh0rmatti yang masih single.

Iklan ini membuatkan ramai yang terkesimaa dan ramai yang merasa macam tak percaya Mk sudah berkahwin. Malah ramai yang suka meluhat senyuman isterinya, apatah lagi isterinya yang mudah terhibur.

Walaupun dengan berdiri dihadapan isterinya, tanpa berbuat apa apa hanya memasak, isterinya berterusan ketawa dan terhibur melihat suaminya. Seronok part bismillah sayang. Comel sangat.

Kapsyen Mk mengatakan bahawa beliau tidak percaya, bukan sahaja beliau, peminatnya juga masih tidak percaya. Akan tetapi pak mat western memang cepat buat kerja.

Walaupun mereka baru berkahwin dan kemudian pada seterusnya shuib dan Watie diijabkabul namun cerita Mk dan isterinya masih baharu dan lebih manis dipandang mata. Lihatlah antara komen netizen.

MKemang pandai memilih isteri, memang cantik, comel dan lembut sahaja umpama perempuan melayu terakhir.  Semoga mereka dikurniakan anak yang ramai.

Sumber: ig hairiwhuut.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!