Connect with us

Hiburan

“Cantiknya muda sentiasa, pandai masak pulak untung Jep” – Netizen

Published

on

World Wide24.com Fb5e5d26eeac3f3fcc07fde22f11f379 Scaled

Rumahtangga adalah sebuah perhubungan yang menarik buat pasangan yang tahu menghargai para pasangan masing-masing. Didalam rumahtangga pasti akan ada perangai masing-masing.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Itulah yang perlu difahami setiap pasangan. Buat yang selalu memahami isteri dan suami pasti mereka akan merasa bahagia bersama. Ini kerana mereka sama saling menghargai dan memahami sikap masing-masing.

Sari Yanti semenjak dua ini sangat suka memasak dalam rumah dengan oelbagai jenis menu masakkan. Apatah lagi bahan-bahannya membuatkan netizen terliiur. Memang banyak bahannya ,terbaru memasak mee sehingga Jep teringat apabila sampai di tempat kerjanya.

World Wide24.com 01910312ed9c09d8ef4ba51222271a9f

Sari Yanti menanti kepulangan suaminya lalu memasak dengan segera dek kerana mahukan makanan tersebut segar dan panaas. Bukan sahaja teringin malah melihat sahaja pun sudah tahu ia lazat.

Namun bukannya melihat kejadian mee tersebut sebaliknya netizen terpuukau dengan keindahan wajah Sari yang semulajadi. Wajahnya semakin hari semakin awet muda. Tidak dimakan usia, sama seperti masih muda remaja.

World Wide24.com Ff3987cb063afe66beb82155ade3ea04

Siapa sahaja yang melihat Sari sekarang pasti teringat akan mukanya yang masih muda dahulu, adalah sama tidak berubah sedikit pun. Lihatlah video beliau memasak mee goreng ini, ramai yang memuji kecantikan Sari.

Sari dan Jep dikurniakan 3 orang cahaya mata dan Sari mempunyai anak sebelum ini dengan perkahwinan pertamanya. Kini mereka bersama membesarkan anak-anak mereka dengan baik. Jep menerima anak tiirinya juga dengan baik.

World Wide24.com 65a9f50a17fddef8a209a034dab4f43c

Pada Sari beliau tidak ada rahsia kecantikkan, hanya mengamalkan menu diet dan menjaga pemakanan dengan baik. Malah beliau juga mengamalkan sebuah produk kesihatan tersebut agar bentok bdan juga kekal lngsing.

Pelbagai komen mengenai Jep suaminya yang kini aktif dalam dunia radio di konti dan mengikuti pelbagai permainan terbaru yang disediakan. Netizen memuji kecantikan Sari dan selain itu memberikan komen lain juga.

World Wide24.com Aa2b31c04bc16cebb7310b7e8bd0fb19

 

Ramai bertanyakan mengapa ketidakhadiran Jep di majlis kahwin Shuib, mungkin kerana sibuk berkerja, atau jika diundang pasti akan tiba.

Sumber: ig sariyanti

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!