Connect with us

Hiburan

“Wow suara Watie betul2 ala Kelly Clarkson dengan Dato Siti” – Netizen

Published

on

Sudah awal-awal Shuib menyatakan sekiranya ada penganti arw4h Sarah pun beliau mahukan wanita yang mengisi kekosongan dihatinya itu mestilah yang pandai menyanyi. Dan sememangnya Watie boleh menyanyi dengan baik dan kelunakan suaranya memang ada mirip sama seperti suara arw4h Siti Sarah. Watie sah bergelar isteri kepada Shuib meskipun pelbagai kriitikan dan hinnaan serta caacian yang diterima.

Banyak perkongsian telah Watie kongsikan sebaik sahaja bergelar isteri kepada Shuib. Malah bukan sahaja perkongsian mengenai Shuib tetapi bersama-sama ahli keluarga dan anak-anaknya juga.

Bukan mahu merahsiakan perhubungan akan tetapi nereka mahu sebaiknya untuk masa hadapan dan banyak hati orang ramai yang perlu dijaga, kata Watie. Itulah yang sebaiknya sehingga beliau digelar isteri yang sah pada Shuib.

Rupanya Shuib hanya mahukan wanita yang pandai menyanyi tapi bukanlah untuk menjadi artis atau penyanyi. Mungkin sekadar peneman hatinya sahaja. Akan tetapi buat kali pertamanya Shuib mengizinkannya. Lalu Watie pun kongsikan rakaman nyanyiannya yang dengan bantuan Shuib.

Dengarkanlah suara Watie, sungguh tak sangka memang benar seperti dikata oleh netizen, mirip benar suara Dato Siti Nurhaliza dan juga sama juga jika didengar perlahan seperti Kelly Clarkson. Memang merdu suara Watie patut Shuib jtuh hati.

Perhubungan mereka sebenarnya telah lama dan telah pun direstui oleh kedua keluarga. Malah ayah arw4h juga turut merestui sehingga menolong menjadi orang tengah masuk meminang, dan menjadi saksi kepada pernikahan mereka.

Tul4r pula baru-baru ini, Shuib dikatakan menjadi ahli kepada Freem4son dalam kenyataan netizen, Shuib menafikan dan bakal mengambil tindakan und4ng-und4ng kepada si pemfiitnah. Shuib mengatakan juga ia adalah fiitnah paling besar.

Rupanya Watie meminta izin terlebih dahulu untuk meminta rakaman ini diperkongsian kepada umum, selepas berfikir dan mengizinkan barulah Watie memuatnaik. Ramai netizen mengatakan suaranya seperti Dato Siti.

Watie sungguh baik hati dan berhati mulia, dek kerana beliau sanggup menangguhkan untuk mempunyai zuriiat sendiri sementara untuk menjaga anak-anak Shuib.

Sumber: ig iamwatie

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!