Connect with us

Hiburan

“Hebat la baby, boleh lawan satu kelantan dlm rumah tu” – Netizen

Published

on

World Wide24.com 0f593e5e7e1ea9ebf8dd7d05e852b535 Scaled

Ramai yang sudah mengenali anak kepada Mamu kita ataupun Shahnaaz Ahmad, anaknya Jebat Jayden, memang sudah dikenali orang ramai apatah lagi peminat-peminat Shahnaaz sendiri, mereka telah mengenali Jebat Jayden semenjak Jebat Jayden masih bayi lagi dek kerana Shahnaaz ataupun lebih mesra digelar Mamu selalu memuatnaik perkembangan anaknya iaitu anak kesayangannya satu-satunya anak lelaki beliau.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Jebat Jayden, yang selalu berada di dalam jagaan ibunya iaitu Noor Nabila juga seringkali dilawat oleh bapanya Shahnaaz Ahmad, pun begitu mereka sering berkongsi perkhabaran di dalam telefon bimbit melalui aplikasi WhatsApp ataupun sering juga ber video call bersama.

World Wide24.com Ef823fd8d627030569f271d4dd5c4ff1

Jebat Jayden selalu dimuat naik video percakapannya dek kerana keletahnya berbicara bukan sahaja beliau yang petah berkata-kata, beliau juga sangat mempunyai sikap yang melindungi apatah lagi jika maminya.

Meskipun sikap melindungi sentiasa maminya tetapi apabila disebut tentang Penang ataupun Kelantan tempat kelahiran maminya, beliau akan memilih Penang dek kerana itu tempat asal babanya.

World Wide24.com 0f5cf02f42635b973037e403a4e538f5

Jangan disuruh membuat pilihan pasti Penang menang di hati apatah lagi jika bertanya tentang kebaikannya pasti banyak kebaikan yang diberikan oleh Jebat tentang Penang kesukaannya. Lihat video ini memang petah bercakap. Smaa je macam babahnya berbicara.

@seorangnur

Punya lah tak nak balik Kelantan. Sampai ke pasir Jebat punya berdebat untuk menang kan Penang😂🤣 #jebatjayden #fyp #foryou #fypage #xyzbca

♬ Laughing – Gianluca Marino

Memang Jebat anak jati Penang kerana dia sentiasa menyokong dan setia kepada Penang meskipun dia tidak tahu apa-apa tentang kesetiaan tersebut, walaupun dia selalu bersama dengan mamanya tetapi dia banyak mengikut jejak langkah babahnya.

World Wide24.com 40d5cce355821a0bdaca6fc4d7b76746

Jika dilihat memek muka Jebat ini, memang saling tidak tump4h seperti wajah maminya iaitu Noor Nabila. Bekas isteri kepada Shahnaaz tetapi melalui percakapan Jebat sangat petah seperti loghat babahnya sendiri.

Pelbagai komen-komen yang diberikan pada perkongsian ini, apatah lagi komen-komen daripada peminat-peminat ibu-bapa Jebat dan selain itu mereka juga meminati Jebat sendiri dek kerana telah mengenali sejak bayi lagi.

Memang mereka sudah tahu Jebat akan menyokong Penang lebih daripada Kelantan, itulah yang mereka tahu. Lihatlah itu komen-komen mereka.

World Wide24.com 6a72e61865cfd8451bd7ab9546de6937

Semenjak Noor Nabila menyatakan bahawa beliau telah berceraai dengan bekas suaminya iaitu Engku Imran pada 2023, jadinya ramai yang memohon supaya beliau berbaik semula atau kembali bercinta semula bersama Mamu Shahnaaz Ahmad, namun mereka berdua masih belum menentukannya. Sama-sama kita berdoa semoga mereka mendapat jodoh yang baik akan datang kelak.

Sumber: tiktok NurNLFH

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!