Connect with us

Hiburan

“Tolong bayar gaji lebih kat Mateen naa, dia pandai berlakon” – Netizen

Published

on

Semenjak kehadiran ibu baharu, Shuib kembali bersemangat dan kelihatan jelas ceria diwajahnya. Bukan Shuib saja yang merasai kegembiraan dan kebahagiaan tersebut, turut merasainya adalah anak-anak beliau.

Mempromosikan bumbblebee milik Shuib, Watie dan Mateen turut berlakon bersama-sama. Rupanya Mateen juga mempunyai bakat seni selain melawak, Mateen pun boleh berlakon dengan baik rupanya.

Begitu juga Watie yang turut sama berlakon, ada bakat terpendam dan ketawa Watie pun manis. Bukan sahaja itu malah Shuib juga pandai mengambil hati Watie dan netizen pun tersengih-sengih sendirian.

Melihat perkongsian ini, ramai meminati mereka ini dan lakonan tersebut adalah berjaya. Meskipun mereka bukanlah artis lakonan sebenar namun mereka boleh berlakon dan buat seperti yang benar.

Seronok melihat senyuman Watie yang manis dan ikhlas diberikan kepada Shuib yang memang seorang pelawak tegar. Apabila Shuib memberikan kata manis kepada Watie, memang tersenyum lebar Watie, bukan itu sahaja penonton turut tersenyum.

Video yang diperkongsikan oleh Watie ini amat menyentuh hati ramai pihak. Malah ramai yang tertariik kepada sikap Mateen yang kembali baik dan pandai menjaga diri dan tingkah laku selepas mendapat seorang wanita yang bergelar ibu.

Senyuman yang diberikan daripada anak-anak Shuib bukan sahaja penting untuk ahli keluarganya malah untuk peminat dan netizen juga. Mereka amat menyanyangi anak-anak Shuib, apatah lagi yang kecil itu, Ayash Affan.

Netizen mengatakan bahawa Mateen patut mendapat bayaran yang lebih dek kerana lakonan beliau yang menjadi malah sebabkan Mateen ramai yang melihat perkongsian itu. Itulah antara kata-kata daripada netizen.

Selain itu ramai juga yang memberikan komen pada perkongsian itu. Mereka mengikuti Watie dek kerana Watie adalah pasangan kepada pelawak terkenal iaitu Shuib.

Semenjak itu peminat Shuib mengikuti aktiviti dan laman ig Watie. Lihat antara komen netizen.

Dalam tidak sedar sudah seminggu berlalu perhubungan Shuib dan Watie sebagai suami isteri. Telah banyak kenangan mereka terakam.

Sehingga kini Watie masih mengatakan tidak kisah soal anak kerana mementingkan menjaga anak tirinya lebih dari anak sendiri.

Sumber: ig iamwatie

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!