Connect with us

Hiburan

“Piano handphone pun boleh kan” – Makder

Published

on

Uwais merupakan anak sulung kepada Shuib dan arw4h Sarah, bakat arw4h yang ada pada Uwais ialah menyanyi. Beliau boleh menyanyi dengan baik dan bukan itu sahaja beliau boleh memainkan piano dengan bagus sekali. Sumber kekuatan Uwais adalah atuk dan makde. Beliau sudah biasa dibesarkan olehnya. Memang suka tengok senyuman Uwais yang serba serbi manisnya.

Malah melihat bakatnya yang ada padanya mengingatkan semua yang ada pada arw4h juga turut ada pada Uwais dan beliau memang pengub4t rindu buat arw4h.

Selalunya piano yang sebenar sahaja yang beliau mainkan akan tetapi didalam aplikasi piano kecil yang didalam henfon pun boleh beliau mainkan dengan betul. Bakat dia luar biasa malah boleh mainkan piano dengan baik.

Bukan sahaja piano, selain itu Uwais ini huga berbakat dalam permainan golf sehingga pernah mewakili Selangor dalam pertandingan golf. Bangga Shuib kerana Uwais boleh mainkan permainan golf yang juga hobi beliau.

Lihatlah Uwais main kan piano tersebut diatas titi ditepi laut, rasa takod je jtuh pula telefon tu ke laut. Walaupun dadinya mampu beli telefon lain akan tetapi sudah semestinya sayang akan telefon itu.

Kehadiran ibu baru didalam keluarga tersebut, membuatkan keluarga itu bertambah ceria dan semakin disayangi oleh peminat. Malah ramai yang seronok melihat keluarga ini telah kembali lengkap.

Shuib juga merupakan kekuatan dan sentiasa memberikan semangat dan juga pandai mengajar Uwais apabila membuat sesuatu yang baharu dalam kehidupan Uwais. Apatah lagi Uwais kini sudah berusia 12 tahun, beliau sentiasa mahu berikan perhatian lebih kepada anak sulungnya itu.

Itulah antara komen netizen, melihat Uwais main telefon ditepi laot atas titi pula membimbangkan mereka.  Sedang bercuti di Langkawi, pasti Uwais main piano untuk mengisi masa terluang sahaja.

Netizen mengatakan Shuib mempunyai duit kepok2, jadi tidak perlu fikir tentang seandainya telefon jtuh ke lain. Uwais memang mempunyai iras muka arw4h ibunya dan sekarang miliki bakatnya pula.

Sumber: ig shuibsepahtu

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!