Connect with us

Hiburan

“Wife senyum macam Acha Septriasa” – Netizen

Published

on

Di dalam dunia ini semua orang memiliki muka yang seiras, bak kata orang dahulu, pelanduk dua serupa, itulah yang boleh dikatakan kepada isteri Tomok atau nama sebenar Tomok ialah Shah indrawan bin Ismail tetapi nama pentasnya ialah Tomok dan sehingga kini nama gelarannya dikenali malah beliau pernah menjadi jutawan ketika memenangi Malaysian Idol.

Beliau dikenali dengan lagu yang terkenal iaitu Sejarah Mungkin Berulang yang beliau bersama-sama dengan kumpulan New Boys pada satu ketika dahulu, meskipun kini beliau bergerak solo beliau tetap bersama dengan New Boys.

Tomok telah berkahwin dan telah mempunyai tiga orang cahaya mata dan beliau sangat bersyukur kerana dikurniakan dua orang anak lelaki manakala seorang anak perempuan dan sangat manja dengannya.

Bukan itu sahaja malah anak perempuannya juga memiliki bakat yang sama sepertinya boleh menyanyi dengan baik sehingga menyanyi lagu 80-an pun mulai walhal bukan generasinya.

Kenangan dan ia merupakan hari ulangtahun buat Tomok dan isteri, sebuah kenangan yang terindah apabila disaat diijab kabulkan. Suasana yang meriah membuatkan lagi pasangan pengantin seolah dihargai.

@tomokofficial7

memories ๐Ÿฅบโค๏ธโค๏ธ #tomok #tomoknewboyz #rahayuabas #sitirahayu #marriedlife #suamiistribahagia #alhamdulillah #fypage #fypใ‚ทใ‚šviral #foryou #foryoupage

โ™ฌ NEW BOYZ sejarah mungkin berulang – ๊ง ๐‘น.๐’Œ๐’‚๐’š_๐‘ถ๐’‡๐’‡๐’Š๐’„๐’Š๐’‚๐’ ๊ง‚

Isterinya kelihatan seiras dengan penyanyi dan pelakon Indonesia, Acha Septriasa, sangat jelas wajahnya di pandangan mata dan tampak sama apabila solekkannya sebegitu. Disaat ulangtahun perkahwinan mereka Tomok memuatnaik semula hari pernikahan mereka.

Sangat seronok dan bahagia apabila suami ingat akan tarikh yang penting. Apatah lagi, jika ia dihargai sdengan sebaiknya. Lihatlah cara Tomok menghargai dengan memuatnaik semula kenangan sewaktu akad nikah.

Pelbagai komen ucapan selamat ulangtahun kepada pasangan ini. Semuanya memberikan komen baik dan ramai juga yang perasan seperti wajah Acha Septriasa. Pelbagai lagi komen netizen, diruangan komen.

Tomok dan pasangan telah berkahwin hampir 11 tahun dan rezeki mereka dikurniakan seramai tiga orang cahaya nata. Tomok telah bermula semenjak belasan tahun didunia seni sehingga sekarang namanya masih bertahan. Isteri Tomok adalah bekas pramugari sistem penerbangan malaysia (MAS).

Sumber: tiktok tomokofficial7

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!