Connect with us

Hiburan

“Ehh naangis la, Ya Allah anak aku paling besar nombor 6 ni” – Datin Shahida

Published

on

Melihat perkongsian Datuk Aliff Syukri yang memuatnaik perkongsian video beliau bersama dengan isterinya, ulang tahun perkahwinan mereka kali ini lebih menggembirakan apabila Datuk Aliff Syukri ingin membuat kejvtan kepada isterinya. Pada mulanya Datuk membuat seolah-olah beliau telah terlup4 akan tarikh yang terpenting itu sehingga membuatkan Datin mer4juk dan bermasam muka.

Namun sebenarnya Datuk ingat sahaja akan tarikh tersebut malah sempat menghadiahkan Juga kepada Datin, sebuah hadiah yang menarik namun Datuk mudah berasa hati dan men4ngis ketika memberikan hadiah tersebut.

Selalu yang di tampakkan oleh Datin adalah kelihatan Datuk men4ngis dan men4ngis yang benar bukan lakonan semata-mata. Datuk Aliff Syukri memang terkenal dengan seorang sikap yang penyayang meskipun tampak kasar.

Apabila kenangan dan ulang tahun perkahwinan sebuah pasangan akan teringat pada anak-anak kerana anak-anak adalah merupakan sebuah hadiah di dalam perhubungan perkahwinan.

Lihatlah perkongsiannya yang dikongsikan oleh Datuk sendiri, sampai dicekapnya leher kerana merasa ger4m pada Datuk sudah tu tidak mengingati tarikh-tarikh yang terpenting sebegitu namun rupanya Datuk adalah seorang yang sangat mementingkan tentang itu.

Itulah rahsia yang nampak dilihat dalam sebuah perkahwinan semakin banyak anak mereka bermakna semakin lama perhubungan yang dibina malah mereka berbahagia dengan perkahwinan yang terjalin itu.

Datuk dan juga Datin mempunyai perniagaan sendiri sehingga mereka mempunyai produk yang digemari oleh orang ramai. Mereka juga mempunyai banyak pekerja di pejabat dan untuk perniagaan mereka sendiri.

Pelbagai komen-komen yang dapat dilihat di ruangan komen, malah semuanya mengucapkan selamat ulang tahun perkahwinan mereka. Semoga hingga ke akhir hayat nanti, cukup ke 6 orang anak untuk mereka. Ramai yang kata cukupkan. Ramai juga yang kata boleh bertambah lagi.

Pasangan ini memang pasangan contoh kerana walaupun tampak berada dan kaya-raya tetapi mereka sentiasa merendah diri malah mereka juga sangat sukakan aktiviti kampung dan juga aktiviti yang lasak sesuai untuk tontonan umum.

Sumber: ig aliffsyukriterlajaklaris

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!