Connect with us

Hiburan

“Kalau dia nk pegang tgn Shuib pun biarlah, dah laki dia, abaikan jela Watie” – Netizen

Published

on

Sebelum Watie dan juga suaminya berkahwin memang selalu menjadi perhatian netizen, pasangan ini apatah lagi mereka sangat mengambil berat tentang Shuib.

Sepertinya Shuib tidak dibenarkan berkahwin lain kerana mereka sangat menghargai adanya arw4h Siti Sarah tetapi mereka tidak mengenali siapa Watie sebenarnya sebelum itu tetapi lain pula jadi selepas mereka berkahwin.

Selepas berkahwin jadi pula netizen mengambil berat tentang mereka kerana apabila Shuib berpegang tangan dengan isterinya yang sah pun menjadi topik bualan mereka pada perkongsian yang ada pada pengacara ruangan komen sebelum ini.

Walaupun begitu, Watie tetap menjaga perasaan kepada peminat-peminat Shuib malah apa sahaja yang mereka katakan dan juga mereka inginkan seperti sedaya-upaya memberikan kepuasan kepada permintaan mereka yang tidak masuk akal itu.

Walaupun mereka sudah sah menjadi suami isteri tetapi soal berpegang tangan pun menjadi isu yang diperkatakan oleh netizen.

Bahkan Watie masih menjaga hati mereka yang berkata-kata namun Shuib suruh mengabaikan sahaja dan jangan membaca komen-komen netizen yang tidak menggemari mereka, sebaliknya boleh membaca komen yang mereka suka.

Seronoknya melihat Shuib dan Watie bersama-sama dengan anaknya malah walaupun tiada Uwais bersama kerana Uwais di dalam jagaan atuk dan neneknya.

Shuib dan Watie lebih banyak menghabiskan masa bersama dengan anak-anak dan sudah tentu Shuib menghargai isterinya apatah lagi setakat berpegang tangan itu adalah hak beliau sendiri.

Meskipun Shuib adalah hak sepenuhnya kepada Watie namun beliau masih menjaga hati peminat semua.

Beliau memuatnaik perkongsian dengan penjelasan yang jelas kepada peminat-peminat semua namun ramai peminat yg minat melihat Watie melayan anak-anak tirinya dengan baik sekali.

Terlihat Watie melayan anak tirinya dan memang anak-anak memang rapat dengan Watie malah tampak mesra dengan rapat hubungan mereka tanpa ada kekok, apatah lagi melihat ayah seronok bersama dengan ibu barunya. Pelbagai komen-komen yang diberikan kepada perkongsian tersebut.

Dengan caption yang diberikan oleh Watie ramai yang memberikan komen terhadap caption tersebut masih ada peminat yang menyatakan bahawa salah jika saat memegang tangan Watie walhal itu adalah isterinya yang sah, jadi tidak ada itu sepatutnya.

Lihatlah komen komen netizen yang menyokong mereka berdua bermesra dan bercuit apa salahnya.

Walaupun ada yang tidak menyukai Watie dan Shuib namun lebih ramai yang menyukai Watie. Apatah lagi setiap kali melihat perkongsian Watie melayan anak-anak Shuib dengan ikhlas dan tulus malah ayshh juga tersenyum apabila berada di dakapan Watie.

Sumber: ig iamwatie

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!