Connect with us

Hiburan

“Weh dia bersin pun ayu je, jawapan Tokti tak pernah s4kitkan hati org” – Netizen

Published

on

Dato Siti Nurhaliza atau Tokti memang sudah diketahui beliau adalah penyanyi nombor satu Malaysia, malah beliau sendiri tidak pernah mengagungkannya namun peminat sendiri mengakuinya.

Semasa sedang bersiaran langsung beliau, beliau diajukan beberapa soalan dan diantara soalannya ialah siapakah penyanyi nombor dua Malaysia, selepas beliau. Lawak juga Tokti ini rupanya orangnya.

Selain itu terlihat beliau bersiin di siaran langsungnya, walaupun beliau bersiin tetapi tetap merdu suaranya dan ayu saja wajahnya. Tidak dimakan usia. Seolah memiliki keayuan yang sehingga abadi pula.

Siapa sahaja yang tidak minat pada beliau, bukan sahaja suaranya yang merdu malah sikapnya yang lemah lembut sejak dari dahulu sehingga kini memang semulajadi dan benar.

Malah beliau juga turut dikenali sehingga ke luar negara seperti negara China, Indonesia dan juga Sing4pura. Itulah sebabnya beliau digelar penyanyi nombor satu Malaysia tanpa ada konfliik yang meland4 dirinya.

Tak perlu dipersoalkan lagi jika bersiin atau pun apa yang dilakukan memang comel dan ayu. Tokti juga setiap kali bersiaran langsung memang sangat humble dan bersikap lemah lembut percakapannya.

Apatah lagi jika beliau yang mengenali dan dikenali. Pasti setiap kenalannya akan mengetahui dan memahami sikap beliau yang sentiasa tidak pernah meny4kitkan hati orang apatah lagi yang dikenali. Beliau suka melawak juga.

Sokongan yang diberikan daripada peminat Tokti amat kuat, apakah soalan yang diberikan. Siapakah penyanyi nombor dua dan tiga, agak lucu dan tak sangka jawapan diberikan oleh Tokti sedikit lucu dan sangat pro.

Jawapan yang diberikan pada Tokti selepas beliau bersiin, memang lucu dan pasti akan menjadi buah mvlut orang ramai.

Tokti yang dulu pem4lu kini menjadi penghibur bukan sahaja menyanyi malah boleh melawak juga dengan jawapannya Dato Aliff Shukri adalah penyanyi nombor dua Malaysia.

Bukan sahaj penyanyi nombor satu Malaysia dengan bakat menyanyi, malah bersiin pun sangat disukai oleh peminat dan masih mereka kekal setia bersama menyokong Tokti sentiasa.

Sumber: ig astrogempak

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!