Connect with us

Hiburan

“Jangan Aisyah, jgn tiiru Aina, cukuplah plik dia sorang je” – Netizen

Published

on

Sebut sahaja nama Aina Abdul pasti masyarakat akan mengenali beliau sebagai seorang penyanyi yang mempunyai suara lantang dan bukan itu sahaja malah beliau juga suka memperagakan pakaian yang pelbagai fesyen dan juga seperti mempunyai kreativiti yang tersendiri. Melihat perkongsian Che Ta bahawa anaknya Aaisyah juga suka berpakaian pelbagai jenis fesyen tidak setanding umurnya.

Perkongsian Che Ta membuatkan ramai yang tidak mahu Aaisyah mengikut jejak Aina Abdul iaitu memakai pakaian yang pelbagai jenis malah ada juga yang peliik peliik apatah lagi Aaisyah banyaknya meminatinya.

Ramai netizen menyatakan bahawa cukuplah seorang sahaja yang suka berpakaian peliik iaitu Aina Abdul dan Aina Abdul terkenal dengan pakaian-pakaian nya malah tidak lekang juga dengan gelaran beliau yang fanatik dengan pakaian yang peliik.

Aaisyah memang gemarkan koleksi Che Ta malah bukan sahaja pakaian yang beliau padankan dengan bdan beliau tetapi juga alat solek pun turut beliau peragakan meskipun sepatutnya usia beliau tidak sesuai dengan perkara itu namun Che Ta tidak pernah melarang.

Tidak perlu berpakaian yang 4neh-4neh kerana Aaisyah sudah sedia lawa dan juga semulajadi kecantikannya yang asli, jadi Aaisyah hanya perlu berkeyakinan diri sendiri sahaja cukup sekadar memakai yang biasa.

Jika sebelum ini kita sering memuat naik tentang anaknya yang suka bersolek dan memakai inai tetapi kali ini beliau memuatnaik pula video mengenai anaknya yang memperaga atau memakai baju simpanannya baju-baju itu adalah seusianya namun Aaishah suka akan perkara itu.

Aaishah sudah menggemari apa sahaja yang dimiliki oleh maminya Che Ta. Bukan itu sahaja malah Aaisyah juga minat menyolek dirinya dan wajahnya seperti juga Che Ta. Bukan itu sahaja malah beliau seorang yang sangat bergaya dan pandai bergaya dengan pelbagai koleksi mewah daripada Che Ta.

Pelbagai komen-komen yang menarik di perkongsian Che Ta itu malah Aina Abdul sendiri ada memberikan komen pada perkongsian tersebut.

Lihatlah antara komen-komen netizen yang mengatakan bahawa Aaisyah jangan meniiru Aina Abdul yang suka berpakaian p3lik, banyak lagi komen-komen mereka.

Sebelum ini Che Ta suka memperagakan pakaian yang pelbagai fesyen malah ada juga pakaian yang begitu meriah sekali tetapi mungkin pada masa kini Che Ta sudah tidak mahu memakainya lagi dan diberikan kepada anaknya pula.

Sumber: ig rozitachewan

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!