Connect with us

Hiburan

“Weh aku dah caya tadi kat Canada”- Netizen

Published

on

Apabila kita berada diluar Malaysia pasti kita akan berkongsi kenangan-kenangan terindah. Saat-saat kita berada diluar negara, pasti kita akan berkongsikan dilaman media. Untuk memberitahu bahawa kita berada diluar negara. Kenangan bercuti diluar negara pastinya membuatkan kita akan berkongsitempat-tempat menarik. Namun, jika ia hanyalah didalam Malaysia pun,pasti akan kita kongsikan juga.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Begitu juga dengan Zulhuzaimy,yang mengatakan beliau berada di Canada dalam keadaan sejuk dan berkabus lembut di udara.

Setelah dibantu kawan-kawannya meniup vape, asap sepoi-sepoi. Namun sekejap sahaja, kemudian kawannya sendiri yang membuat ‘kantoi’.

Baru nak ‘feeling-feeling’ Canada, Zul sedang berada di Sabah untuk kerjanya. Meskipun bukan Canada tapi pemandangan di Sabah sangat cantik.

Begitulah yang ramai percayakan Zul, baru sahaja ingin memberi komen tentang Canada rupanya Zul telah menipu daya peminat dengan pengayaannya.

Jika tidak melihat video sehingga habis pasti akan tertpu habisan. Zul seorang yang ceria dan berbakat besar dalam lakonan. Beliau menang dalam All Star Buka Panggung.

Ramai yang memberikan komen tentang video yang Zul perkongsikan di laman ig beliau. Rata-rata semua mempercayai Zul kononnya berada di Canada.

Antara komen-komen mereka “sy fefeling tau td”, “cis tertpu”, dan banyak lagi komen mereka.

Zulhuzaimy yang lebih minat kepada permotoran dan aktiviti yang berkumpulan. Semoga maju jaya Zul.

Sumber: ig zulhuzaimy_my

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!