Connect with us

Hiburan

“Ingatkan watak marvel baru”- Netizen

Published

on

Siapa tidak kenal nama Aina Abdul yang memang berani memakai pakaian yang ada kala menjadi pujian malah ada kalanya menjadi tohmahan. Aina Abdul sentiasa memperagakan pakaian-pakaian yang unik dan sekali gus memberi keistimewaan kepada pakaian tersebut.  Setiap muzik video yang beliau lakukan pasti akan ada keunikan pada seragam pakaian untuk muzik video tersebut.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Terbaru beliau ada mengeluarkan muzik video untuk lagunya dan mempunyai dua jenis pakaian yang berbeza dan istimewa rekaannya.

Berwarna hitam seolah-olah bersongkok namun ia tudung sebenarnya, dan memiliki watak seperti Marvel. Ada avengers baru ke pula watak seperti ‘Iron Lady’ membuatkan beliau lebih garang dan tegas dengan perwatakan tersebut.

Lagu tersebut juga memberikan makna yang mendalam dan videonya sangat menceritakan tentang sesuatu. Meskipun begitu beliau tetap masih disokong oleh para peminat dan netizen juga sentiasa menyokong apa yang beliau lakukan.

Keberanian beliau untuk memperagakan pakaian seperti itu membuatkan beliau lebih berani dan ramai yang menyukai kerana ia sesuatu yang baru.

Sikap beliau yang periang dan peramah disenangi orang ramai malah peminat juga selesa apabila bersama beliau.

Antara komen komen netizen juga tidak memperendahkan beliau, malah  akan memberikan lebih inspirasi untuk beliau sekiranya bajunya unik seperti ini diperagakan.

Komen-komen edition juga membantu dan menyokong malah sentiasa berada bersama beliau, meskipun baju-baju beliau mempunyai sesuatu kelainan dalam industri fesyen. Inilah antara komen komen netizen.

Beliau sentiasa bersedia untuk menerima setiap komen dari netizen namun dia tidak boleh nak memu4skan semua pihak jadi dia hanya menjadi diri sendiri dan itulah keunikan dia.

Sumber: ig ainaabdul

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!