Connect with us

Hiburan

“Watie tak kesah pun hadiah, biar je anak2 dgn ayahnya buka xheran pun, janji anak2 bahagia” – Netizen

Published

on

World Wide24.com 989167e5aed4adb584b75c5486080923 Scaled

Inilah bukti anak-aank  telah lama selesa dan menerima Watie dalam keluarga mereka sebenarnya. Gelak ketawa anak-anak jelas kedengaran apabila melihat perkongsian oleh peminat mereka. Perkongsian tersebut adalah ketika mereka sedang membuka hadiah perkahwinan dan Watie merakam detik indah tersebut.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Watie juga kelihatan mengaalah dan tidak kisah tentang sola membuka hadiah walhal itubadalah hadiah beliau dan Shuib. Sempena perkahwinan mereka.

Bersedia menjadi ibu “segera”, Watie mengatakan bahawa beliau tidak memikirkan tentang anak dek kerana mereka sudah mempunyai anak yang perlu dijaga dan diberi perhatian. Siala anak bukan tugasan beliau. Namun Shuib mengatakan sekiranya ada rezeki mengapa tidak.

World Wide24.com F125f810c9526ad3b7a12f2c51d47f8f

Jika sebelum ini ada yang meragui keikhlasan dan ketulusan hati Watie, pasti selepas melihat video ini akan merasa Watie sangat penyanyang dan beliau sanggup mengaalah dan berkongsi kasih bersama daddynya. Dekta pun kelihatan bersahaja dan relax sangat.

Selepas dua tahun sebelum ini mereka seperti dilanda sesuatu yang kuat ujiannya, namun selepas itu muncul seperti cahaya kegembiraan apabila anak-anak yang terlebih dahulu menerima kegembiraan apatah lagi miliki ibu baru yang cantik dan baik.

World Wide24.com Bcb3b1b2b5d034c40c9b791e8912d5bc

Perkongsian ini jelas memamparkan kasih sayang Watie dan Shuib kepada anak-anaknya. Jika semua begini pastinya kebahgiaan yang ada. Watie sudah pun diterima dalam keluarga kedua belah termasuk keluarga Makder.

@oldskoolphones

Shuib & Watie unboxing hadiah kahwin (PART 1) COMMENT & FOLLOW UNTUK PART 2 #shuib #watie #walimatulurus #shuibsepahtu #walimatulurusshuibwatie #uwais #tunang #nikah #akad #shuibwatie

♬ original sound – ArchiPhoned2nd | Ansuran MURAH – ArchiPhoned2nd | Ansuran MURAH

Seronok betul Dekta dan Mateen membuka hadiah perkahwinan Shuib dan Watie, mereka juga sangat menghargai hadiah-hadiah yang diterima. Untung Watie sudah mempunyai anak yang dah besar.

World Wide24.com E7445f19b4daa104857f4e130d3231ca

Ramai juga peminat-peminat yang mengatakan wajah Watie ada iras sama seperti arw4h dan ada yang sangat mengharap dan meletakkan pengharapan yang mana mahukan semuanya sama dengan arw4h walhal itu tidak boleh, Shuib juga mengatakan janganlah menyamakannya.

Pelbagai komen-komen ramai yang mengatakan bahawa ketika Watie memberikan kebahgiaan dan senyuman besar untuk keluarga ini.

Malah Watie seperti mengoorbankan masanya sendiri untuk anak-anak Shuib. Tahniah lepada Shuib juga menerima kehadiran Watie dalam hidupmu yang memberikan senyuman kepada keluarganya.

World Wide24.com Fb207070b7f131210e073c617f9cc22a

Meskipun sebelum ini Shuib berdiam diri dan tidak membaca pun komen yang diberikan pada setiap perkongsian. Rasanya ramai yang inginkan perhatian Shuib Sepahtu. Beliau akan ambil tndiakan terhadap komen yang melampaui batas.

Sumber: tiktok oldschoolphones

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.L

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!