Connect with us

Hiburan

“Watie tak kesah pun hadiah, biar je anak2 dgn ayahnya buka xheran pun, janji anak2 bahagia” – Netizen

Published

on

Inilah bukti anak-aank  telah lama selesa dan menerima Watie dalam keluarga mereka sebenarnya. Gelak ketawa anak-anak jelas kedengaran apabila melihat perkongsian oleh peminat mereka. Perkongsian tersebut adalah ketika mereka sedang membuka hadiah perkahwinan dan Watie merakam detik indah tersebut.

Watie juga kelihatan mengaalah dan tidak kisah tentang sola membuka hadiah walhal itubadalah hadiah beliau dan Shuib. Sempena perkahwinan mereka.

Bersedia menjadi ibu “segera”, Watie mengatakan bahawa beliau tidak memikirkan tentang anak dek kerana mereka sudah mempunyai anak yang perlu dijaga dan diberi perhatian. Siala anak bukan tugasan beliau. Namun Shuib mengatakan sekiranya ada rezeki mengapa tidak.

Jika sebelum ini ada yang meragui keikhlasan dan ketulusan hati Watie, pasti selepas melihat video ini akan merasa Watie sangat penyanyang dan beliau sanggup mengaalah dan berkongsi kasih bersama daddynya. Dekta pun kelihatan bersahaja dan relax sangat.

Selepas dua tahun sebelum ini mereka seperti dilanda sesuatu yang kuat ujiannya, namun selepas itu muncul seperti cahaya kegembiraan apabila anak-anak yang terlebih dahulu menerima kegembiraan apatah lagi miliki ibu baru yang cantik dan baik.

Perkongsian ini jelas memamparkan kasih sayang Watie dan Shuib kepada anak-anaknya. Jika semua begini pastinya kebahgiaan yang ada. Watie sudah pun diterima dalam keluarga kedua belah termasuk keluarga Makder.

@oldskoolphones

Shuib & Watie unboxing hadiah kahwin (PART 1) COMMENT & FOLLOW UNTUK PART 2 #shuib #watie #walimatulurus #shuibsepahtu #walimatulurusshuibwatie #uwais #tunang #nikah #akad #shuibwatie

♬ original sound – ArchiPhoned2nd | Ansuran MURAH – ArchiPhoned2nd | Ansuran MURAH

Seronok betul Dekta dan Mateen membuka hadiah perkahwinan Shuib dan Watie, mereka juga sangat menghargai hadiah-hadiah yang diterima. Untung Watie sudah mempunyai anak yang dah besar.

Ramai juga peminat-peminat yang mengatakan wajah Watie ada iras sama seperti arw4h dan ada yang sangat mengharap dan meletakkan pengharapan yang mana mahukan semuanya sama dengan arw4h walhal itu tidak boleh, Shuib juga mengatakan janganlah menyamakannya.

Pelbagai komen-komen ramai yang mengatakan bahawa ketika Watie memberikan kebahgiaan dan senyuman besar untuk keluarga ini.

Malah Watie seperti mengoorbankan masanya sendiri untuk anak-anak Shuib. Tahniah lepada Shuib juga menerima kehadiran Watie dalam hidupmu yang memberikan senyuman kepada keluarganya.

Meskipun sebelum ini Shuib berdiam diri dan tidak membaca pun komen yang diberikan pada setiap perkongsian. Rasanya ramai yang inginkan perhatian Shuib Sepahtu. Beliau akan ambil tndiakan terhadap komen yang melampaui batas.

Sumber: tiktok oldschoolphones

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.L

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!