Connect with us

Hiburan

“Ya ampun, gagah ayah dia angkat dua2 sekali” – Netizen

Published

on

Pasangan ini boleh menjadi contoh terbaik buat masyarakat. Meskipun Dato K tidak ada memuat apa-apa dilaman ig dan lain-lain namun melihat perkongsian Tokti terlihat sudah selesai semuanya dan Dato K sudah selamat sampai di Malaysia selepas menunaikan haji yang mabrur. Inyaallah.

Kepulangannya disambut anak isteri. Alhamdulilah selesai sudah haji yang ditunaikan oleh Dato K.

Selepas pemulangan nya disambut oleh Mak Iti, terlihat anak-anaknya juga berlaari, sehingga kini sudah dewasa, dan masi kuat memberikan cukup kasih sayang kepada anak-anaknya.

Selalunya kudrat orang yang sudah berusia tidak akan larat untuk mendukong anak kecil, tapi kali ni Dato K bukan sahaja mendukong seorang akan tetap kedua anaknya didalam gendongannya.

Seronok melihat anak-anak yang sudah faham dengan ayahnya. Apatah lagi ayahnya juga penyanyang dan rapat dengan anak-anak.

Dilapangan terbang selepas selesai menunaikan ibadah haji, terlihat Dato K selanat sampai ke Malaysia dan disambut oleh anak-anaknya.

Selesai menunaikan ibadah haji, kepulangan Dato K disambut Mak Iti. Bukan itu sahaja anak-anaknya juga menanti kepulangan ayahnya dan apabila nampak terus meluru sahaja. Biasalah anak dapat pelokkan dahulu.

Tokti masih giat aktif dalam dunia nyanyian meskipun telah lama berkecimpung dalam dunia ini, nama beliau masih kekal menajdi penyanyi nombor satu Malaysia.

Seronoknya melihat ayah afiyah dan Afwa, ayahnya berbuat demikian lalu tidak memilih kasih malah dia juga merasakan kasihnya melimpah curah sama seperti dengan adiknya Afwa.

Pelbagai komen yang menarik di ruangan komen, namun ramai peminat dan netizen yang nelihat Afiyah dan Afwa disukong oleh Dato K dengan kedua tangannya kerana melihat video perkongsian ini. Lihatlah komen diberikan.

Kuat betul Dato K boleh angkat kedua dua anaknya sekali gus. Walaupun sudah berusia namun jiwa masih muda. Tenaga juga seperti orang muda masih gagah.

Sumber: ig mohdafwakhalid

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!